Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto

Loetumad uudised

1
2
3
4
5
Eksperdid: 3 nõuannet, kuidas pühade ajal toitu mitte raisata Üks kolmandik kogu maailmas kasvatatud ja toodetud toidust läheb iga päev raisku või riknema. See tähendab, et ühtlasi raisatakse mitte ainult ressursse, vaid ka aega ja energiat, mis kulutati toidu tootmisele. Eriti suureks kasvab mure pühade ajal, mil selleks, et lähedastele muljet avaldada, ostetakse kokku ja valmistatakse nii palju toitu, et keegi ei jõua seda tegelikult ära süüa. Ja suur osa sellest, mis alles jääb, visatakse lõpuks lihtsalt minema. IKEA eksperdid jagavad praktilisi nõuandeid, mille abil toitu säästa, ja seda mitte ainult pühade ajal.
Kollektsionäär: vanu kuuseehteid tuleb säilitada kindla temperatuuri juures Vanu kuuseehteid on liikvel järjest vähem. Vanasti toodeti ehteid käsitööna, seeetõttu ei ole neid massiliselt kunagi olnud. Ajalookeerises ja sõdade möllus on ajaloolised õrnad kuuseehted kippunud ka kaduma või lihtsalt purunenud. See teeb vanadest kuusekaunistustest antiigipoodides mineva kauba ning ajab hinna lakke. Kuuseehete kollektsionäär Marika Plooman, kelle kogusse kuulub 850 ehet erinevatest aegadest lausub, et ühe vana kuusekaunistuse hind võib ulatuda lausa 100 euroni tüki eest.
Tagasi üles
Back