Tartu mänguasjamuuseumi mängutuba muutus imeliseks jõulutoaks

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Jõulud mänguasjamuuseumis.
Jõulud mänguasjamuuseumis. Foto: Tartu Mänguasjamuuseum

Detsembris muutus mänguasjamuuseumi mängutuba jõulutoaks ja muuseumipoest sai jõulupood. Igal jõulukuu nädalal meisterdatakse jõulutoas erinevaid jõuluteemalisi väikesi üllatusi, kõik muu päkapikkude ja jõuluvana kingikotti sobiva saab aga soetada muuseumi jõulupoest.

Hubases jõulutoas on võimalik nii meisterdada, pere ja sõpradega koos mängida kui ka jõulupuu all peagi kohale jõudvast jõuluvanast unistada. Advendipühapäevadel on jõulutuba täis magusat piparkoogilõhna ja ühel pühapäevadest saab koguni aimu sellest, milliste piparkookidega võtavad jõule vastu kõige kuulsama piparkoogilinna elanikud. 12. detsembri hommikul toimub seal nimelt eriline Toruni präänikute töötuba, mida juhendab Krzysztof Lewandowski kuulsast Toruni präänikuajaloomuuseumist. Töötoa toob Tartusse Poola Vabariigi Suursaatkond.

Jõulupood on avatud kolmapäevast pühapäevani kella 11–18. Müügil on erilised jõuluehted, mänguasjad ja suveniirid, raamatud ja lauamängud, nukud, karud, autod ja veel palju muud toredat. On suuri ja väikeseid kinke, mida pehmemate või kõvemate pakkide sisse peita, lisaks ka kauneid kaarte paki peale lisamiseks ja magusaid üllatusi päkapikususside või lausa kõrgemate kummikute tarbeks! Erilise maiuspalana saab jõulupoest ka muuseumi mängukarudega kalendri, mille üle terve aasta rõõmu tunda.

Jõulude ajal ning aasta lõpul on mänguasjamuuseum avatud järgnevalt:

23. detsembril on muuseum ja mängutuba avatud kuni 15.00.

24.–26. detsembril on kogu mänguasjamuuseum suletud!

27. ja 28. detsembril on muuseum ja mängutuba avatud kella 11.00–15.00.

29. ja 30. detsembril on muuseum avatud kella 11.00–18.00.

31. detsembril ja 1. jaanuaril on kogu mänguasjamuuseum suletud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles