nädala lelu ⟩ Rindade ja kuulsa ahvi mõju laste mänguriiulile

Betty Ester-Väljaots
Copy
Pop it’i mullimäng on üks paljudest hooajalistest trendimänguasjadest, mille on massidesse toonud sotsiaalmeediakanalid.
Pop it’i mullimäng on üks paljudest hooajalistest trendimänguasjadest, mille on massidesse toonud sotsiaalmeediakanalid. Foto: Tampa Bay Times/Zuma/Scanpix

Kui teil on järeltulija, siis ilmselt olete kokku puutunud pop it-mullidega – need pehmed kummist mullidega lapatsid, mille peale on kogemata märksa parem astuda kui legoklotsi peale. Osa vanemaid kinnitab, et nende põrand on juba ammu pop it’idega kaetud ning selle mänguasja vaimustus hakkab mööda saama, nii nagu see oli sõrmespinneritega või tamagochi’dega või limaga.

Samas on nad endiselt paljudes jõuluvanale saadetud kirjades. Pop it ja muud motoorikat puudutavad mänguasjad peavad võib-olla veel ajahambale vastu, sest nad on mõnusad ka täiskasvanule. Kui tabate ennast pastakaotsa närimast või sõrmedega trummeldamast, tooliga kiikumisest rääkimata, siis võiks endale laua peale pigem mõne sedasorti mänguasja sättida.

Eesti kaubandusvõrgus on need vidinad pea igas poes, aga muidugi tunduvalt kõrgema hinnaga kui mõnes Hiina veebipoes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles