VAATA Selles Lasnamäe majas müüakse eriti vinget korterit!

Kodu.postimees.ee
Copy
Pae tänav 25.
Pae tänav 25. Foto: KV.EE

Lasnamäe ja kesklinna piiril müüakse väärikas kivimajas väga vinget korterit.

Tõeliselt ainulaadne korter ulatub läbi kolme korruse. Sissepääsukorrusel asuvas esikus on suur liugustega riidekapp, kahekordne turvauks ning koodiga valvesüsteemi võimalus. Eluruumi puitraamidega katuseaknad on sisehoovi poole ning liiklusmüra korterisse ei kostu. 

Korter Pae tänaval.
Korter Pae tänaval. Foto: KV.EE

Korteri teisel tasapinnal asub katuseakendega elutuba, koos avatud köögiga ning magamistuba. Köögis on olemas kõik eluks vajalik tehnika ning puuküttega kamin aitab talviseid õhtuid hubasemaks muuta. Magamistoast leiab mahuka riidekapi ning akvaariumi, mis seda ruumi elutoast eraldab.

Viimasele korrusele saab korteri uus omanik enda äranägemise järgi sobiva toa ehitada – praegu seisab see ilma konkreetse otstarbeta. Korteri vannitoas on olemas nii mullivann kui ka auru- ja infrapunasaun.

Vannituba.
Vannituba. Foto: KV.EE

Vinge korter asub 1954. aastal ehitatud väärikas kivimajas, mille katus, trepikoda ja fassaad on kõik renoveeritud. Kuigi maja alumise korrusel asuvad äripinnad, siis võõrad trepikotta uudistama ei pääse, kuna need on ööpäevaringselt lukustatud. Maja taga asuvas hoovis on parkla ning korterile on oma parkimiskoht ette nähtud.

Korteri eest küsitakse hetkel 169 500 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles