D-Neo vannitoasari – tippdisain ja -kvaliteet mõistliku hinnaga

Duravit
Copy
Foto: Duravit

Mainekas saksa disainvannitubade tootja, Duravit, on sisekujundusmaailmas taaskord laineid löömas ning tulnud välja põneva ja mitmekülgse vannitoakollektsiooniga D-Neo. Milles peitub D-Neo võlu ning kellele ja millistesse kodudesse see sobib?

Vannituba peab olema soe ja kutsuv. See on ruum, kus võtta aega iseendale. Koht, kus end hommikul värskendada ja uueks päevaks häälestuda, aga ka paik õhtuseks lõõgastumiseks, räägib D-Neo vannitoasarja disainer Bertrand Lejoly, kelle sõnul on verivärskes kollektsioonis püütud ühendada just need kaks õhkkonda. Sarja tooted on funktsionaalsed, universaalsed ja ajatud, ent samal ajal pakuvad vannitoa kujundamiseks põnevaid ja stiilseid lahendusi võimaldades iga kasutaja isikupäral välja paista.

Lejoy lemmikese kollektsioonis on valamu ning selle voolujooneline disain, minimalistlik ja vaevu hoomatav valamu serv on omadused, millest kogu Duravit D-Neo vannitoasari on inspiratsiooni saanud. Disaineri arvates ei ole esemete vahel vaja tekitada täiuslikku sobivust ja ühtsust, need ajad disainimaailmas on ammu möödas. Hoopis tähtsam on luua igale esemele just sellele omane disain ning siis hakkabki kogu tervik omavahel kokku kõlama.

Universaalne ja ajatu

Mitmekülgse D-Neo mööbli sirgjooneline disain ning geomeetrilised vormid sobituvad hästi igasse vannituppa, nii väikesesse kui ka suurde, ning tänu võimalusele tooteid kombineerida leiab meelepärase stiili igaüks. D-Neo sarjas on nii valamuid, tualette, WC-dušše, bideesid, vanne, mööblit kui ka segisteid.

Üks D-Neo sarja silmapaistvamaid tööteid on DuraSolid® vann, mille sametiselt sile välimus ning ovaalne kuju harmoneerub täiuslikult valamutega. Kuna vanni pikkus on vaid 1600 mm, sobib see suurepäraselt ka väiksematesse vannitubadesse.

Sanitaarakrüülist valmistatud ning ühe kaldus seljatoega integreeritavad vannid on saadaval viies suuruses (vahemikus 1500 × 750 kuni 1800 × 800 mm) ning kõige suuremat vanni saab tellida ka kahe seljatoega. Eriti mõnusat ja lõõgastavat kogemust pakub mullivannifunktsioon ning kuus külgseintesse paigutatud lamedat vee-õhu-otsikut.

Ringikujulised peeglid ning peeglikappide ülaosas paiknev LED-äärevalgustus loovad erilise meeleolu ning pilku püüavad puhta joonega valamusegistid, mis on varustatud FreshStart funktsiooniga: külm vesi voolab segisti keskasendis ning kuuma vett lisatakse ainult siis, kui kasutaja käepidet vasakule liigutab. Duravit pakub kõikidele sarja toodete keraamilistele osadele eluaegset garantiid.

Duravit on 1817. aastal Saksamaal Schwarzwaldis Hornbergis asutatud juhtiv rahvusvaheline disainvannitubade tootja. Ettevõte tegutseb enam kui 130 riigis üle maailma ning pakub vannitubade sisustamiseks uuenduslikke disaine, mugavaid tehnoloogilisi lahendusi ning esmaklassilist kvaliteeti. Koostöös tippdisaineritega, nagu näiteks Philippe Starck, Sieger Design, Christian Werner, Cecilie Manz, Bertrand Lejoly ja Kurt Merki, arendab ettevõte ainulaadseid vannitubasid, mis pakuvad unustamatut kasutajakogemust. Duravit tooteportfelli kuulub sanitaarkeraamika, vannitoamööbel, vannid, dušialused ja WC-dušid ning erinevad tarvikud.

Copy
Tagasi üles