LUGEJA KÜSIB ⟩ Millal avab Kaubamaja jõuluosakonna?

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Tallinna Kaubamaja.
Tallinna Kaubamaja. Foto: Sander Ilvest/Postimees Grupp

Kodustiili toimetuse poole pöördunud lugeja tundis huvi Kaubamaja jõuluakende ja -osakonna vastu. «Millal avab Kaubamaja jõuluosakonna?,» küsib ta.

Kaubamaja turundus- ja kommunikatsioonijuhi Mai-Liis Sipria sõnul avab Kaubamaja jõuluväljapanekud oktoobri lõpus.

«Jõulukampaaniaga alustame novembri keskpaigast, mil kogu Kaubamaja saab pühade väärilise väljanägemise. Näeme, et usinad jõulunautlejad on juba ootuses ning esimesed müügisaali jõudnud advendikalendrid ja jõulukaunistused leiavad kiirelt omanikud,» täheldab ta ning lisab, et kui eelmine aasta tähistasime jõule koduselt ja ehk pisut rahulikumalt ning tagasihoidlikumalt, siis sel aastal on pühad mõeldud eeskätt tähistajatele.

Kaubamaja müügimaailmad pakuvad üllatusi igale maitsele ning sealt leiab kingituse ühe poeskäiguga või ühe e-poe külastusega kõigile – naistele, meestele, lastele, ilutoodete sõpradele, gurmaanidele, moe- ja disainihuvilistele.

«Eriliselt hea meel on meil selle üle, et oleme nüüd juba üle kümne aasta saanud koos oma klientidega head teha ning oleme igal aastal jõulude ajal müügile pannud heategevustooted, mille ostuga saavad kliendid toetada mõnd heategevusorganisatsiooni,» sõnab Sipria. 

Kodustiil pöördus arupärimiseks ka Eesti sisustusbrändi Shishi poole, mille ühe omaniku, Taivo Pilleri, sõnul on nende tänavune jõuluosakond juba tükk aega huvilistele avatud olnud. «Pakume klientidele seitset erinevat ehtekollektsiooni, kolme tuhandet erinevat jõuluehet. Kõige suurem üllataja nendest kollektsioonidest on vast boheemlaslik kollektsioon, kus on nii värvilt kui ka teemalt esmapilgul sobimatud ehted kokku sobitatud,» ütleb ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles