Pariisis Seine'i jõe kaldal asuvast 1928. aastal Art Deco suurkuju Henri Sauvage'i kavandatud hoonest on saanud justkui austusavaldus baguette'ide maa kunstisaavutustele. Seal tegutseb ülipopulaarne lukshotell Cheval Blanc Paris & Dior Spa Cheval Blanc Paris. Ja kogu selle glamuuri keskel võib unne suikuda kõigest 2608 euro eest.

Hotelli sisearhitekti Peter Marino sõnul soovis ta ajaloolisele hoonele anda uue hingamise, ilma, et see kaotaks olemasolevaid arhitektuurilisi iseärasusi. Nelja restorani, moemaja Dior'ile pühendatud spaa, 72 hotellitoa ja -sviidi ning kõikvõimalike ühisalade kujundamine ei olnud aga mingi lihtne lups. Toetudes hotelli omaniku LVMH Group'i väärtustele, sündis Marino käe all tempel prantsuse luksusele, kus kasutatud vaid kõige nooblimaid materjale.

Cheval Blanc Paris & Dior Spa Cheval Blanc Paris kuulub Pariisi kalleimate majutusvõimaluste hulka, kuid see ei vähenda paiga populaarsust.

Aastalõpu eel ja jaanuari alguses olid kõik sviidid ja luksustoad hotellis broneeritud. Esimene võimalus luksust oma silmaga näha avaneks jaanuari esimesel nädalalõpul 5.-7. jaanuarini. Luksustoa hind kaheks ööks on Booking.com andmetel 4115 eurot. Broneerides üheks ööks küsitakse külaliselt 2608 eurot.

Kelle jaoks see 45m² suurune ilunumber siiski ülearu odavaks jääb, saab märksa kõrgema hinnaga broneerida ka Seine, Notre-Dame, Eiffeli või Juunior sviidi.

Kommentaarid
Copy