Need on Lasnamäe parima haljastusega rõdud

Kodu.postimees.ee
Copy
Rõduaed. Pilt on illustratiivne.
Rõduaed. Pilt on illustratiivne. Foto: Yulia Grigoryeva / Shutterstock

Konkursi käigus valiti välja ilusaimad lillede ja haljastusega kaunistatud Lasnamäe korterite rõdud. Kaunimatest rõdudest valminud fotonäitust saab silmitseda Tähesaju Hortese aianduspoes.

«Konkursile laekunud tööd näitavad, et lasnamäelased oskavad oma rõdusid maitsekalt ja põnevalt haljastada ning mõnikord ei kaasne sellega kuigi suuri kulutusi. Konkursitöödest valmiv näitus pakub kindlasti inspiratsiooni ka teistele ning innustab inimesi aina rohkem oma rõdule ja muidu kodukanti rohkem rohelust lisama. Tänan ja tunnistan osalejaid ning loodan, et ka järgmisel aastal Lasnamäe elanikud jätkavad rõdude aktiivse haljastamisega,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Parimaks tunnistati Punase tänava rõdu roheline lahendus, mille autoriks on Jane Rohumägi. Teise ja kolmanda koha saavutasid Muhu tänava ja Läänemere tee elanikud Oksana Blagi ja Aljona Gavriljuk. Ilusaimate haljastatud rõdude autorid said kingituseks linnaosavalitsuse meeneid ning esikolmiku moodustanud autorid said auhinnaks Aianduskeskuse Hortese kinkekaarte.

Linnamajanduse asjatundjatest ja Hortese esindajatest koosnev žürii hindas parimate tööde valimisel lahenduse loovust, esteetilisust ja kasutatud taimede rikkust. Lisaks oli oluline ka rohelisuse temaatika, kuna esimese koha võitnud töö on sõna otseses mõttes roheline rõdu.

Fotokonkursile laekunud paarikümnest fotost eksponeeritakse näitusel 13 tööd. Ilusamate Lasnamäe rõdude fotonäitus jääb Tähesaju Hortese poe klaaspaviljonis avatuks 13. oktoobrini.

Lasnamäe ilusaimate rõdude galeriid näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles