Tõeliselt kavalad Tiktoki nipid, mis kuluvad ära igale isehakanud remontijale

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Kuvatõmmis Tiktokist.

Walesi päritolu Tiktokker @the_mj_way jagab lõbusat videot, mis jagab ühe minuti jooksul nii mitut kavalat nippi, et kuku või ümber!

«Nonii, sõbrad! Võtke endale pudel, eksole. Lõigake selle alumine ots ära, puurige keskele auk ja nüüd kui puurite, püüab see koguneva puru enda sisse! DIY (ise tehtud - toim.) häkid on parimad!» kommenteerib mees.

Järgmise nipi näol on tegemist haamriga: «Haamrid on magnetilised, niiet need hoiavad sinu jaoks nõelasid. Sa ei pea neid panema taskusse ja pussitama ennast nendega jalga nagu mina pidevalt teen. Mul on need praegugi taskus! Näete?» naljatab MJ.

«Nonii. Pead seinast naela välja võtma, aga teed seina mustaks,» jätkab MJ. Võta pehme švamm, see teeb töö ära ja hoiab seina puhtana.»

@the_mj_way

Great DIY Hacks! #foryou #diy #diyhacks #hacks #foryoupage #themjway

♬ original sound - TheMJway

«Sul on logisev kruvi, meil kõigil on neid olnud. Võta tikk, murra ots ära ja kui kruvi sisse paned, püsib see paigal! See on nii lihtne! Miks keegi seda koolis ei õpetanud?» jutustab mees konksu paika panemise taustal.

«Nii. Võta kahvel, kinnita see seina külge, võta pilt kassist ja riputa see kahvli külge! See aitab sul pildi seinale riputada! See võib olla kõige targem nipp, mida ma näinud olen. See ajab mind natuke närvi!» naerab MJ viimast trikki jagades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles