JÄRGMINE EDULUGU ⟩ Majaka elurajoon uueneb!

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Sinilillekodu Sikupillis kortermaja saavutas maksimaalkõrguse
Sinilillekodu Sikupillis kortermaja saavutas maksimaalkõrguse Foto: Favorte

Kesklinna ja Ülemiste vahel asuvas Majaka piirkonnas on täiskõrguse saavutanud järjekordne kortermaja – Sinilillekodu Sikupillis. Kivimurru 7a kinnistule kerkiv 12 korteriga maja valmib 2022. aasta märtsis.

Kinnisvaraarendaja Favorte kodude müügijuhi Elje Hinno sõnul on Majaka piirkonnal suur potentsiaal täituda uute ja rekonstrueeritud elamispindadega.

«Vanade ajahambast puretud garaažide ja platside asemele kerkib aina rohkem uusi kortermaju, mis täituvad kiiresti peredega, kes Ülemiste Citysse või kesklinna tööle käivad,» ütles Hinno.

Majaka piirkond on tallinlaste seas kõrges hinnas tänu eeskujulikule teede- ja ühistranspordivõrgule, mis võimaldab soovitud sihtpunkti mugavalt jõuda ka autot kasutamata. Samas tekitab Majaka asumi küllaltki suletud planeering barjääri kihavate transpordisõlmede ja elukeskkonna vahel, summutades liiklusmüra ja pakkudes privaatsust võõraste pilkude eest.

Sinilillekodus on müügiks läinud nii väikesed kahetoalised elamispinnad, mis sobilikud noortele peredele esimeseks koduks, kui ka suured viietoalised korterid.
Sinilillekodus on müügiks läinud nii väikesed kahetoalised elamispinnad, mis sobilikud noortele peredele esimeseks koduks, kui ka suured viietoalised korterid. Foto: Favorte

Vaiksesse sisekvartalisse ehitatav Sinilillekodu Sikupillis kortermajja on enam kui pool aastat enne maja valmimist alles jäänud vaid kolm korterit. Hinno sõnul on väike valik uusarenduste müüki tuntavalt kiirendanud.

«Varasema asemel on hetkel müügis ca neljandiku võrra vähem kortereid, ka on ebakindlad ajad edasi lükanud uute projektide lisandumist turule,» lausus Favorte müügijuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles