FOTO ⟩ Tallinnas avatakse japandi stiilis koroonakindel klaasrestoran

Kodu.postimees.ee
Copy
Restoran Noho.
Restoran Noho. Foto: Nordic Hotel Forum

Viru väljakul asuv Nordic Hotel Forum avab pärast suurrenoveerimist uue japandi ehk Jaapani ja Skandinaavia fusioonkööki pakkuva restorani Noho, kus on koroonaohu minimeerimiseks ka kaheksa klaastarudega «privaatsaali».

Hotelli juhi Feliks Mägusa sõnul avatakse täielikult renoveeritud hotell juba augusti esimesel nädalal. «Senise fuajeebaari laiendatud alal avatakse väga eripärane restoran Noho, kus Jaapani ja Põhjamaise köögi tippmaitsed valmistatakse külaliste silme all avatud köögis,» ütles Mägus ja lisas, et Tallinna keskväljakule avanev restoran on mõeldud peamiselt just kohalikele.

Noho uus peakokk on Schlössle Hotels Groupis ja Stenhusi restoranis töötanud Timofei Monahhov. «Noho kontseptsiooni ja menüü valmimist nõustas ka aastaid nii Jaapanis kui Skandinaavias elanud suur toidufänn Riho-Bruno Bramanis,» ütles Mägus.

«Peale eksootilise köögi on Noho eripära tänavaalale paigutatud kaheksa teistest külastajatest eraldatud klaasist ja soojendusega taru, mille disainis arhitekt Indrek Allmann,» lisas Mägus. 

Turvalised klaastarud mahutavad neli kuni kaheksa inimest.
Turvalised klaastarud mahutavad neli kuni kaheksa inimest. Foto: Nordic Hotel Forum
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles