«Leekiv kräpp»: müügile tuli kapitalismilõhnaline küünal

Copy
Briti naelsterling.
Briti naelsterling. Foto: Christopher Bill / Unsplash

Kui sulle meeldib raha ja vihkad, et kodutute inimeste hulk kasvab, siis siin on midagi sulle! Vaid 2021 briti naela ehk 2327 euro eest saad endale soetada küünla, mis lõhnab nagu kapitalism ja mille kõik tulud lähevad Suurbritannia kodutute toetuseks.

Flaming Crap ehk «leegitsev jama», mis toodab ainult humoorikaid küünlaid, on välja tulnud heategevusliku üllitisega, mis lõhnab nagu raha. Eelmiste väljalasete seas on näiteks Corona purgi kujuline küünal ja aasta 2020 järgi lõhnav küünal, millel on neli erineva lõhnaga kihti, mis viivad teekonnale läbi selle pöörase aasta: banaanileib, käte desinfitseerija, isetehtud parfüüm ja odav aftershave koos kehalõhnadega, mida Netflixi sarja «Tiger King» peategelane Joe Exotic kasutaks oma järgmise ohvri ligitõmbamiseks.

Eelmised küünlad on küll kapitalistlikust küünlast hulga odavamad (Corona küünal maksab 8 ja 2020-teemaline küünal 17,5 eurot), kuid selles ongi mõte: kapitalismi-teemaline küünal on inspireeritud luksuslõhnade turust, kus kasutatakse «haruldasi eeterlikke õlisid». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles