Linnaluksus: Kassisabas on müüa omanäoline korter, kus saad vannis käia kohe magamistoas

Kodu.postimees.ee
Copy
Luise tn 22.
Luise tn 22. Foto: KV.EE

Tallinna kesklinnas Kassisabas Luise tänav 22 on müügil kolmetoaline isikupäraselt sisustatud korter, mis saab uhkustada nii ihaldusväärse vaate kui ka magamistoas asuva vanniga!

1948. aastal ehitatud kivimaja viiendal korrusel asuv kahe magamistoaga korter on maja läbiva planeeringuga. Korterisse paistab akendest valgus läbi terve päeva, mis toob esile kõrged laed ja hea planeeringu. Avaneb vaade Tallinna kesklinnale ja kirikutele. Lühikese jalatuskäigu kaugusele jääb Vabaduse väljak, Rahvusraamatukogu ja Kristiine keskus. Vahetus ligiduses on nii rongijaam kui trolli- ja bussipeatused.

Luise tn 22.
Luise tn 22. Foto: KV.EE

Kauni ja värvilise retromööbliga sisustatud korteril on 60ndate hõngu. Piltidelt paistab praeguse elaniku huvi erinevate kultuuride ja traditsiooniliste mustrite vastu. Avatud köögiga elutoa põrandat katab naturaalne tammeparkett. Magamistubades on taastatud eestiaegne laudpõrand, mis on hästi hooldatud ja säilinud. Säilinud on täispuidust renoveeritud originaaluksed ja paigaldatud kvaliteetsed puitaknad.

Luise tn 22.
Luise tn 22. Foto: KV.EE

Romantilisust lisab otse magamistoas asuv kuldsete detailidega kivivann. Kui magamistoas vanni võtta pole tuju, saad minna hoopis vannituppa, kus ootab pisikese akna ja põrandasoojendusega duširuum.

Luise tn 22 vaade.
Luise tn 22 vaade. Foto: KV.EE

Vaata kuulutust SIIT!

Copy
Tagasi üles