FOTOD Fahle Pargi galeriitänavast on saanud uus kuum koht pulmapiltide tegemiseks

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Kelly ja Rauno.
Kelly ja Rauno. Foto: Mona

Endise tselluloosivabriku ajaloolisesse piirkonda loodud uue ärikvartali Fahle Pargi galeriitänavast on saanud uus lemmikpaik pulmapiltide tegemiseks. Galeriitänaval võib fotosessioone pruutpaaridega igapäevaselt kohata, eriline lemmikaeg oli magnooliate ja apelsinipuude õitsemise aeg, kuid paraja temperatuuriga sisetänav meelitab pruutpaare pildistama ka kuumadel suvepäevadel.

Põhjamaades ainulaadne klaaskatusega tänav peidab endas kohvikuid ja terrassikesi, kaladega veesilmi ning eksootilist haljastust ja on tõeliseks pärliks ärikvartali keskel. Peagi avab siin uksed Tallinna suurim Argentiina restoran, mis pakub võimalusi ka suuremate pulmade pidamiseks. «Tundub, et oleme tõesti üheks Tallinna uueks lemmikkohaks pruutpaaridele kujunemas,» kinnitas Fahle Pargi kommunikatsioonijuht Mari Liis Vaher.

Fahle Pargi galeriitänav.
Fahle Pargi galeriitänav. Foto: Fahle Park

Piirkond on oma erilise keskkonnaga pälvinud ka mitmeid arhitektuuriauhindade nominatsioone ning sel aastal tunnustati Fahle Parki aasta kinnisvara teo tiitliga. Siin asuvad Eesti edukamaid ettevõtteid Postimees Grupp ja Kanal 2, Apollo, Miele, Vaal Galerii, Töötukassa Karjäärikeskus jt. Peagi renoveeritakse uute büroode jaoks Fahle katlamaja, mille korstnast saab Tallinna uus vaateplatvorm ja vaatamisväärsus.

Kelly ja Rauno.
Kelly ja Rauno. Foto: Mona

Hiljuti galeriitänaval Kelly ja Rauno pulmapilte pildistanud fotograaf Mona sõnul hõlmab Fahle Pargi galeriitänav endas nii stuudio hüvesid ilmakindluse mõttes, kui ka looduslikku keskkonda puude, põõsaste, oja jms. näol. «Vanaaegsete paekiviseinte neutraalsed toonid ja läbi klaaskatuse langev hajuv valgus on täpselt see, mida ühelt pildistamiskohalt vaja,» rääkis fotograaf Mona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles