SOOJUST TÄIS Stilist jagab, kuidas tegi rendikodu remondita enda omaks

Copy
Favini elutuba.
Favini elutuba. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Siseruumide stilist Courtney Favini elab unistuste rendikodus. Hoolimata sellest, et naine ei saanud teha remonti, on ta täitnud selle isikupära ja loovusega.

Favini valis oma uue Pittsburghi kodu välja ootamatul põhjusel: keldri pärast. Naine, kes töötab mitmete sisekujundus-teletähtede heaks «siseruumide stilistina», vajas nimelt rohkelt laoruumi, et hoiustada erinevaid kujunduselemente ja detaile, mida tal töö jaoks vaja võib minna. «Mul on väikene asjade kuhjamise probleem, aga kas see pole nii meie kõigiga?» tunnistab ta.

Esimene küsimus, mida naine oma üürileandjalt küsis, oli: kas ma võin midagi valgeks värvida? Kui tavaliselt on naine harjunud nii kodu kiirelt ja lihtsalt endale meelepäraseks tegema, siis seekord oli vastus ei. «See oli mulle hea loominguline väljakutse. Pidin leidma uusi viise, kuidas kodu helgemaks teha. Kasutasin karamellikarva mööblit, linasest materjalist voodipesu ja pehmet valgust. Lõpuks olin väga rõõmus, et ei värvinud,» kommenteerib naine domino.com'ile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles