GALERII 90ndate glamuur: vaata, milline retropärl peitub selles Sõle tänava majas

Kodu.postimees.ee
Copy

Tommy Cashi fännid, kiirustage! Tallinnas Sõle tn 69 on müügil tõeline kinnisvarapärl: kolmetoaline korter, mis oleks välja astunud justkui otse 90ndatest. Uhkelt sisustatud korteris saab tunda ennast kui tõeline maffiajumal.

Sellele esinduslikule ja tagasihoidlikule 1952. aastal ehitatud kivimajale peale vaadates ei oskakski arvata, et sees peitub säärane kaunis korter.

100 ruutmeetri suuruses korteris on kaks magamistuba, eraldi garderoob, suur aknaga vannituba ja ruumikas, 16-ruutmeetrine köök-söögituba. Reklaamitakse ka «antiikmööblit» ja «kodukino». Ärkeliga elutoas peitub biokamin ja eraldi kaunitar on seal asuv nikerdatud kapp.

​Luksuslikus vannitoas on nii dušs kui vann ning lisaks leidub seal ka bidee. Ornamentidega valamu on tehtud eritellimusel.

Teisel korrusel asuval avaral ja valgusküllasel, läbi maja planeeringuga korteril on lisaks kahe ruutmeetri suurune rõdu ja see tuleb täielikult möbleerituna. Korterile on paigaldatud valvesüsteem ja kaabelTV, põrandat katab naturaalne parkett. Pilk tasub heita ka lakke, mida katavad kaunid valgustid ja huvitavad lahendused. 

Maja ise on kümme aastat tagasi täielikult renoveeritud. Selle juurde kuulub ka fonolukk, roheala ja parkimisplats. Ligiduses asuvad Stroomi kaubanduskeskus, Sõle Rimi ja Pelgulinna Selver. Stroomi promenaadi ja mereni on vaid 800 meetrit, lähedal asuvad ka mitmed koolid ja lasteaiad.

Vaata kuulutust ja kõiki pilte SIIT!

Copy
Tagasi üles