OMAPÄRANE PAKKUMINE ⟩ Kas kilpkonnaga tuleb kaasa maja või majaga kilpkonn?

Copy
Kilpkonn.
Kilpkonn. Foto: David Dibert / Pexels

Ajalooline hoone Inglismaal ja 94-aastane kilpkonn nimega Hercules. Kumb neist on suurem vara? Igal juhul, maksa 960 000 eurot ja mõlemad on sinu!

See maja, mis asub külas nimega Box, tuleb tõelise "kastist välja" pakkumisega. Maja, mida kutsutakse The Old Dairy (inglise keeles «vana meierei»), on nelja magamistoaga ajalooline pärl, mis kõrgub kolmel korrusel ja sisaldab 240 ruutmeetri jagu elamispinda. Sisse pääseb kauni plaaditud koridori kaudu, edasi tuleb uhke söögisaal ja kelder. Kamin, kaks aeda, kodukontor, talveaed, ajastutruud lisandused ja valgusküllus – see kõik on seal olemas.

Aia tagaosas meeldib aega veeta kilpkonn Herculesel, kes on, nagu tuli välja käigul loomaarsti juurde 1970ndatel aastatel, hoopiski naissoost. Boxi külas omaette kuulsus Hercules on elanud kodus viimased 14 aastat ja veedab oma päevad süües salatit, kurki ja oma lemmikut – tomateid. Väärikas vanuses kilpkonn on elanud mõlema maailmasõja ajal ja näinud nelja monarhi valitsust: George V, Edward VIII, George VI ja Elizabeth II.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles