Tänasest saab Eestis kasutada IKEA mobiilirakendust

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
IKEA mobiilirakendus muudab ostlemise mugavamaks.
IKEA mobiilirakendus muudab ostlemise mugavamaks. Foto: onemorepicture / Thorsten Wagner via www.imago-images.de/imago images/onemorepicture/Scanpix

Tänasest saab Eestis kasutada IKEA mobiilirakendust, mis lihtsustab e-poes ostlemist, pakkudes isikupärastatud ostukogemust ning inspiratsiooni kodu sisustamiseks ja planeerimiseks. Mobiilirakendus avalikustati üheaegselt kõikides Balti riikides.

IKEA äpp muudab kliendi- ja ostukogemuse paremaks, pakkudes mugavat ja personaliseeritud lähenemist e-ostlemisel. Mobiilirakendusest leiab inspiratsiooni kodu sisustamiseks, saab sooritada oste ning tellida erinevaid lisateenuseid. Näiteks on võimalik mobiilirakenduses kasutada ka IKEA digitaalseid planeerimisprogramme, et luua oma kodule personaalseid sisustuslahendusi.

Lisaks ühendab äpp füüsilise poe ja e-poe ostukogemuse, aidates koguda inspiratsiooni ja skannida soovitud tooteid, jälgida toodete lao hetkeseisu jms.

Mobiilirakendusest leiab ka IKEA Family kaardi ning teised pakkumised. Samuti talletuvad mobiilirakendusse kõikide tellimuste ajalugu ning garantiidokumendid.

IKEA mobiilirakenduse saab tasuta alla laadida Google Playst või AppStore’ist. Äpp on kasutatav nii eesti, vene kui inglise keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles