Harku järve lähedusse kerkib uus kortermaja

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee tegevtoimetaja
Copy
Harkuranna Torn kortermaja.
Harkuranna Torn kortermaja. Foto: ITM Grupp Arendus

Harku järve liivaranna lähedusse kerkib 2023. aasta alguseks 100 korteriga 14-korruseline elamu, mis saab nimeks Harkuranna Torn. 

Ettevõtte ITM Grupp Arendus tegevjuhi Artur Jõe sõnul tuleb 2023. aasta alguses valmivasse hoonesse sada kahe- kuni neljatoalist korterit. «Tornist avaneb järvele panoraamvaade ja liivarand on mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel. Samuti on lähedal toidupoed, raamatukogu, lasteaed ja gümnaasium, mistõttu sobib piirkond hästi koduks noortele peredele,» ütles Jõe.

Bigbanki ettevõtete panganduse üksuse juhi Aimar Roosalu sõnul on Tallinnas hea kvaliteedi ja asukohaga korterite järele suur nõudlus. Ta lisab, et kui arendajad suudavad praegu defitsiidis turul mõistlikke lahendusi pakkuda, leiavad nad suure tõenäosusega ka kiirelt ostjad.

Paldiski mnt 221a aadressile kerkiva Harkuranna Torni keldrikorrusele rajatakse maa-alune parkla. Maja esimesel korrusel on kaks äripinda, samuti panipaigad ja jalgrataste hoiuruum. Viimasele ehk 14. korrusele tulevad suurte terrasside ja Harku järve vaadetega katusekorterid. Hoone valmib 2023. aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles