Baltimaade suurim kodu- ja aianduskeskus Gardest ootab Sind!

Copy
Foto: Gardest OÜ

Aiahooaeg on saanud hoo sisse! Nüüd on õige aeg otsida välja grill, panna paika aiamööbel ning kujundada peenraid. Kas kõik vajalik selleks on juba olemas? Gardest kodu- ja aianduskeskusest saab turvaliselt ja mugavalt kõik vajaliku tärkavasse aeda: ilupõõsad ja viljapuud, aiatööriistad, mullad, väetised, aiamööbli ja grillid. Aed ei oota!

Foto: Gardest OÜ

Viimase aasta jooksul on vabas õhus viibimine omandanud hoopis olulisema rolli. Just seetõttu on kõik pikisilmi oodanud võimalust nautida hommikuid rõdul või õhtuid aias grillides. Esimesed aiatööd on sel hooajal ilmselt juba seljataga, kuid suurem töö alles ootab ees. Uus aiahooaeg avab lõputul hulgal võimalusi oma aeda uuendada või hoopis ümber disainida. Gardest kodu- ja aianduskeskusest leiab palju võimalusi, mis panevad silma särama nii kirglikul aiandushuvilisel kui tagasihoidlikul katsetajal.

Suured lilleväljad ja haruldased taimed kutsuvad uudistama!

Gardestist leiab sel aastal veelgi rohkem vajalikku ja põnevat unistuste aia loomiseks. Need, keda sütitavad kaunid peenrad ja huvitavad taimed, leiavad Gardestist nüüd veelgi rohkem põnevaid ja eksootilisi taimi. Miks mitte proovida kasvatada hoopis Vahemere aia taimi nagu sidruni- ja mandariinipuid, oliivipuid või bugenvilleaid?

Sellel aastal leiab Gardestist tõelised lilleväljad. Muuhulgas leiab valikust üle 40 erineva sordi rododendroneid.Valikust leiab põnevamaid sorte nagu Rasputin ja roosamannavahuline Dreamland ning lisaks tuntumaid klassikuid nagu Nova Zembla ja Roseum Elegans. Eriti populaarsed on tänavu hortensiad. Just need kaunistavad ka Gardest keskuse esist, kust leiab inspiratsiooni ka oma kodu kaunistamiseks. Aed- ja puithortensiad on muutunud viimaste aastate jooksul järjest populaarsemaks, pakkudes õiteilu pikaks ajaks.

Foto: Gardest OÜ

Suverüüsse saamist ootavad ka toad ning parim viis selleks on toataimed. Möödunud aasta jooksul on huvi toataimede vastu kõikjal kasvanud, kuna inimesed otsisid kodukontorisse värskust ja rohelist. Lisaks aitavad taimed puhastada toas õhku ja vähendavad stressi.

Toataimedele leiab aianduskeskusest lisa põnevate ja haruldaste taimede näol. Gardesti turundus- ja kommunikatsioonijuht Merily Müürsepp räägib, et klientide seas on armastatud taimede kõrval suur huvi ka uute ja haruldaste taimede vastu. Näiteks möödunud sügisel müüdi kiirelt läbi haruldane kirjuleheline monstera. Praegu on populaarsed erinevad palmid, mis sobivad nii tuppa kui õue. „Oleme uuendanud enda toataimeosakonda ehk valikust leiab palju uusi ja põnevaid taimi. Lisaks tuleb emadepäeva nädalal müügile üks tõeline haruldus, mida on saada ainult mõned eksemplarid,“ paljastab Müürsepp.

Foto: Gardest OÜ

Ka viljapuuaedade omanikel on põhjust rõõmustada. Õuealalt leiab mitmeid populaarseid viljapuusorte. Näiteks saab enda koju viia mitmeid populaarseid sorte nagu õunapuud ‘Liivi Kuldrenett’, ‘Martsipan’, ‘Sügisdessert’, pirnipuu ‘Pepi’, ploomipuud ‘Victoria’, ‘Ave’, kirsipuud ‘Meelika’, ‘Mupi’, ‘Arthur’ ja paljud teised. Ideaalne kingitus emale-vanaemale saabuvaks emadepäevaks!

Täienenud taimevalik pakub põnevat uudistamist nii teadlikule aiasõbrale kui ka igaühele, kes taimemaailmaga alles tutvust sobitab. „Kui sulle meeldib näpud mulda pista, leiad meie valikust mitmesuguseid seemneid, lillesibulaid, puuviljaistikuid, noortaimi, elupuid ja palju muud, mis kevadesse värskust toob,“ sõnab Müürsepp. Aiatööde tegemise muudavad eriti mugavaks õiged tööriistad ja väetised – needki on Gardestis kohe käepärast. Nii saab kõik taimekasvatuseks vajaliku ühest kohast.

Veeda lähedastega aega turvaliselt värskes õhus

Et kogu seda loodud ilu ja päikeselist suvehooaega nautida, on tarvis mõnusat aiasisustust. Milline on Sinu unistuste aed? Mugav terrassimööbel, grill, kiik lastele – kõik selle leiab Gardesti aiamööbli ja grillide osakonnast. „Suvel väljas süües maitseb toit hoopis paremini, lisaks on söömaajad koos pere ja sõpradega tänavu eriti kõrges hinnas,“ möönab Müürsepp. Sellel aastal leiab aiamööbli osakonnast igaüks endale sobiva mööbli, olgu väiksem komplekt rõdule või hoopiski suurem aiamööbel terrassile. Tuntud ja tunnustatud aiamööblibrändidest on Gardestis esindatud sellised tegijad, nagu 4 Seasons Outdoor, 4 Seasons Taste ning Hartman.

Et õues oleks toidu valmistamine mugav, lihtne ja toit enneolematult maitsev, tasub piiluda uute grillide poole. Gardesti tootevalikus on nii elektri-, gaasi-, söe-, pellet- kui ka keraamilisi grille ning lisaks kõik tarvikud, et valmistada kas või kõik söögikorrad sel suvel õues.

Kaunist aiahooaega naudivad ka pere neljajalgsed, kellele leiab Gardesti keskusest kõik vajaliku. Lemmikloomaalalt leiab nii toite, mänguasju, pesasid kui kaelarihmasid. Nii on tegevust ka lemmikutel, kui pererahvas aias tegutseb.

Foto: Gardest OÜ

Veeda emadepäev õitemeres

Emadepäeva hõngu on juba tunda! Mis võiks olla kaunim, kui tuua oma ema õitemerre? „Gardestist leiab suurima ja ka eriliseima valiku suvelilli ja tuhandeid õisi: suvelilleamplid, potiroosid, hortensiad ja esmakordselt saab meilt osta ka piibelehe taimi – emadepäeva valik on parim, kuna lisaks tähistame meie selle nädalaga suuremalt kevade saabumist ja kogu keskuse taasavamist,“ kutsub Müürsepp kõiki Gardest keskust uudistama. „Kui lill valitud, leiab veel juurde põnevaid sisustus- ja gurmeetooteid, mida emale-vanaemale kinkida!“ Enam ei pea trügima toidupoodide kitsastes aiaosakondades, vaid saab külastada päris aianduskeskusi. Aianduskeskuses võid olla kindel, et taimed on kvaliteetsed ning uudistamiseks ja ohutuks poodlemiseks jagub ruumi lahedalt.

Kes eelistab emadepäevaks sobiva kingi leida mugavalt kodust, saab seda teha Gardesti e-poes. Gardesti kodulehel jagub ampleid, roose ja muid vahvaid kingiideid kasvõi kõikidele Eesti emadele. „Meie oleme juba aedsasti emadepäevaks valmis!“ kinnitab Gardesti turundus- ja kommunikatsioonijuht.

Aed ei oota – Baltimaade suurim kodu- ja aianduskeskus ootab Sind!

Copy
Tagasi üles