Vannitoa ideaalseks muutmisel võiksite alustada sellest

Andres Eelmaa
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustrativne.
Pilt on illustrativne. Foto: Shutterstock

Mõned vaatavad vannituba, kui lõõgastavat kohta, teiste jaoks on see ruum, kus ennast lihtsalt hommikul valmis seada. Kuna vannituba on kodus väga funktsionaalne ruum, on oluline, et see toimiks värskenduse ja mugavuse allikana.

Paljudes vannitubades puudub looduslik valgus. Sellepärast ei pea aga muretsema, sest saate seda õigete valgustite ostmisel tekitada. Ostke vannituppa jahedad, valged LED-valgustid, mis loovad loodusliku valguse tunde. Kui teie vannitoas on kõrged laed, paigaldage valgustid kõrgemale. Kindlasti on oluline detail vannitoas suur peegel. Väikese või liiga laia raamiga peegel võib muuta ruumi väiksemaks ja hämaramaks, vahendab Apartment Therapy.

Heledas vannitoas on mõistlik kasutada interjööriga kokku minevaid valgeid rätikuid. Samuti võiksite kasutada ainult ühte vannimatti. Mitme mati olemasolu põrandal tekitab segadust. Ostke vannituppa neutraalse tooniga vaip, et hoida värvide kombinatsioon minimaalsena. Samuti soovitatakse vannitoas kasutada valgeid kardinaid või ruloosid. See võimaldab valgusel sisse paista, pakkudes samal ajal privaatsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles