Kõige trendikama kuusepuu jaoks tasub teada neid nippe

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Klassika ei lähe kunagi moest: kuldne, hõbedane, punane ja roheline on kindla peale minek.
Klassika ei lähe kunagi moest: kuldne, hõbedane, punane ja roheline on kindla peale minek. Foto: Shutterstock

Paljude inimeste jaoks on suurepäraselt ehitud kuusepuu jõulude lahutamatu osa. Aga nagu kõigis asjades, valitsevad ka siin omad trendid.

Vähem on rohkem: see on jõulude 2020 märksõnaks. Kõik keerleb ümber selgete kujundite, lihtsate struktuuride ja looduslike materjalide. Ka värvid on lihtsad ja naturaalsed. Oma kätega valmistatu on moes.

Kunstliku karra ning sätendavate kuulide asemel panustatakse sel aastal looduse ilule. Kuusepuudel säravad origami-stiilis paberehted, piparkoogid, kuivatatud apelsiniviilud, pähklid ja käbid. Ka materjalid on naturaalsed: vill, puit, õled ja vitsad pakuvad kontrasti möödunud aastate metallile.

Lauscha-stiilis sätendavad klaasehted on ka sel aastal moes, neid leidub klassikalisest pähklipurustajast naljakate loomade ja puuviljadeni. Igaüks leiab klaaskujude hulgast oma.

Värvid on sel aastal tagasihoidlikud. Eelista heledat: beeži, kreemjat valget, helepruuni, puidust ehteid võib kombineerida hõbedaste aktsentidega, mida pakuvad kuulikesed ja küünlad. Ka pastelltoonidel on oma koht.

Väga trendikas on kombineerida ka hõbedat, kuldset ja vaske valgete ja hallide toonidega. Siia sobivad ka marjavärvid. Moest pole läinud ka klassika: kuld, hõbe, roheline ja punane, selgitab Brigitte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles