PILDID ⟩ Kui sulle meeldib telesari «Mad Men», siis meeldib sulle ka see Pirita kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Maja Pirital.
Maja Pirital. Foto: KV.EE

Pirital Palju tänaval asuv kuuetoaline kodu on täpselt see, millest paljud unistavad. Ülilahe kodu, mille stiilipuhtas interjööris on mängleva kergusega ühendatud uus ja vana – mida veel elult tahta?

Tegemist on arhitekt August Volbergi poolt disainitud elamuga, mis on projekteeritud 1950. aastal ning kuus aastat tagasi täielikult renoveeritud. Renoveerimise käigus on taastatud ka maja küljes olev talveaed – kes veel sellise laheda asjaga eputada saab? Koos soklikorrusega jaguneb Palju tänava kodu läbi kolme korruse. 

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Ainukordse maja esimesel korrusel asub eraldi köök, söögituba, elutuba koos kaminaga ning külaliste tualettruum. Teiselt korruselt leiab kaks eraldi magamistuba, vannitoa ja suure magamistoa koos duširuumiga. Trepihall pakub erinevaid ruumilahenduse võimalusi ja on hetkel kasutusel kabinetina. Maja soklikorrusel asub külalistele mõeldud magamistuba, tualettruum ja saun.

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Olemasoleva hoone välisseinad on rajatud silikaattellistest. Maja ise on rajatud lintvundamendile ning seda katab viilkatus. Hoonet köetakse gaasikatla baasil põrandaküttega.

Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Lisaks elamule on antud kinnistu põhjapoolses osas grillimaja, koos väliköögiga, kust leiab puudega köetava kamina ja lisaruumi aiahooldustarvikute jaoks. 1162-ruutmeetrine krunt on korrastatud ja piiritletud aiaga. 

Esik.
Esik. Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb mõnusa elamise eest välja käia 790 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles