Tanja ja Mikk ostsid Hiiumaale metsatuka, kuid kõik pole nii roosiline, kui algul tundus

Madis Kartau
, Kodustiil.ee toimetaja
Copy
Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar.
Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Pühapäeval saates «Hommik Anuga» intervjuu andnud laulja Mikk Saar rääkis, et on koos oma abikaasa Tanja Mihhailova-Saarega ostnud Hiiumaale päris oma metsatuka, kuhu noored lähiaastate jooksul oma pesa luua tahavad.

Eesti muusikamaastiku esipaar Mikk Saar ja Tanja Mihhailova-Saar on mõlemad leidnud tee Luua metsanduskooli. Mikul algas teine õppeaasta metsanduse erialal ning Tanja on Miku sõnul käsile võtnud maastikuarhitektuuri eriala omandamise. 

Erialavalikust innustatult on paar ostnud Hiiumaale tüki maad, kuhu noored oma pesa rajada plaanivad. Kuid iga hea ei ole halvata. Anuga rääkides tõdes Mikk, et avastas oma maalapil kasvavast metsast kahjurid. «Pidasin nõu kooli õpetajatega ja meil ongi väike probleem. Ma ei oleks seda tähele pannud, kui ma poleks seal koolis käinud,» räägib ta.

«Mõtlesime, et sellest saaks hea projekt. Tanja tegeleb sellega, mis on aias sees ja mina sellega, mis jääb sealt välja. Sellega läheb muidugi paar aastat aega, eeldusel, et me selle kooli lõpetame,» selgitab Mikk kinnistu ostu tagamaad. 

ETV pühapäevahommikust saadet «Hommik Anuga» saab järele vaadata SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles