Tallinnasse rajatav uus kinnisvaraarendus toob kesklinna 80 uut kodu

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee toimetaja
Copy
Väike-Tallinn uusarendus.
Väike-Tallinn uusarendus. Foto: Liven AS

Liven Kodu 15 OÜ ja AS Maru Ehitus rajavad Tallinna kesklinna kolm maja 80 korteri ning äripindadega. Väike Tallinna nimeline kinnisvaraarendus valmib 2021. aasta lõpul. 

Tallinna kinnisvara hetkeseis näitab tarbija jätkuvat valmidust soetada kinnisvara, mida luues keskendutakse lahenduste terviklikkusele ja kuhu on detailideni integreeritud ostja vajadused.

«Kuigi kevadine eriolukord mõjutas ehituse kavandatud ajakava ja selle algus nihkus mõned kuud edasi sügisesse, on müügitempo alates suve keskpaigast kasvanud kiiremini, kui oskasime planeerida,» sõnas Liven AS-i tegevjuht Andero Laur.

Väike-Tallinn uusarendus.
Väike-Tallinn uusarendus. Foto: Liven AS

Ta lisab, et 50 protsenti kodudest on tänaseks juba broneeritud ja müüdud, mis annab tunnistust sellest, et hoolimata aeg-ajalt kõlavatest pessimistlikest prognoosidest, ootavad koduostjad uusi kvaliteetseid arendusi. Inimeste kindlustunne on taastunud ja julgetakse teha tulevikku vaatavaid otsuseid.

Ehitaja valikul peeti silmas partneri usaldusväärsust kvaliteetse lõpptulemuse saavutamisel. «Maru Ehitus on osalenud mitmel meie hankel ja on hea meel lõpuks jõuda meie esimese omavahelise lepinguni. Nende juhtimisel on valminud mitmeid tähelepanuväärseid ja esinduslikke ehitisi. 20 aasta pikkune ajalugu räägib iseenda eest. Usun, et suudame üheskoos olla kinnisvaraturu kvaliteediliidrid,» selgitas Laur.

Väike Tallinna majade arhitekt on Sander Treijar, Nord Projekt AS-ist. Ehitustööd algavad oktoobri alguses ning lõppevad 2021. aasta lõpus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles