PILDID ⟩ Mustamäel avati uus moodne üürimaja

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee toimetaja
Copy
Newton Stuudiod.
Newton Stuudiod. Foto: Scandium Kinnisvara OÜ

Eile, 15. septembril avati Mustamäel Tehnopoli kõrval kaasaaegne üürimaja Newton Stuudiod. Majas on 90 sisustatud üürikorterit, mis on mõeldud nii lähedal õppivatele tudengitele kui ka lühemalt linnas viibivatele spetsialistidele. 

Newton Stuudiotes on nelja tüüpi üüristuudiod – elada saab nii üksi kui ka kahekesi, paarina või sõbraga. Lisaks üürikorteritele leiab Newtonist elanikele mõeldud jõusaali, pinksi- ja telekaala ning pesupesemisruumi. Õues on hubane terrass, pargiala, jalgrattaparkla, tõukerataste laadimiskoht ja kogukonnaaia-stiilis potipõllundus. Süvendatud esimesel korrusel asub autoparkla. 

Maja muudab eriliseks selle suunitlus co-living kontseptsioonile. Co-living tähistab eesmärgipärast kogukonna loomist majja, kus ööbivad sarnase mõttelaadi või hoiakuga inimesed. Newtonisse on selleks loodud erinevad ühisruumid nagu lauatennise ruum, jõusaal ja kogukonnaaed. Lisaks toimuvad majas elanikele suunatud üritused ja koosolemised alates lauamänguõhtutest lõpetades teemapidude ja filmivaatamistega.

Newton Stuudiod.
Newton Stuudiod. Foto: Scandium Kinnisvara OÜ

«Scandiumil on alati olnud tavaks luua üürimajadesse ühisalasid, kus inimesed saavad aja kokkuhoiu ja mugavuse mõttes olulised tegemised tehtud. Co-living kontseptsiooni silmas pidades oleme läinud sammu kaugemale ja mõelnud ka ruumidele, mis tooksid inimesed kokku, pakuksid meelelahutust ja võimalust kaaselanikega tutvuda. Eesmärk on pakkuda Tallinnasse alles kolivatele noortele inimestele kogukonda ja edaspidi ka sõpruskonda, kellega luua uusi startupe, edendada Eesti ettevõtlust ja läbi viia maailmamuutvaid projekte,» rääkis Scandium Kinnisvara partner ja arendusjuht Kalle Aron

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles