Makita rajab Tallinna hiiglasliku lao- ja koolituskeskuse

Kristina Kostap
, Kodustiil.ee toimetaja
Copy
Makita kompleks peaks valmima hiljemalt 2022. aastal.
Makita kompleks peaks valmima hiljemalt 2022. aastal. Foto: Shutterstock

Jaapani tööriistatootja ning Baltikumi suurim elektritööriistade müüja Makita rajab Tallinnasse, Gate Tallinn äriparki kuni 25 000-ruutmeetrise kesklao, hooldus- ja õppekeskuse.

Makita Baltikumi müügidirektori Imre Rammuli sõnul olid asukohavaliku konkursi sõelal Rootsi ja Eesti, kuid otsus tehti meie kasuks tänu paremale logistilisele asukohale ning suurele kohalikule populaarsusele.

«80 protsenti Balti riikides müüdud akutööriistadest on Makita omad ning Eestis on elanike kohta kasutusel kõige rohkem Makita seadmeid kogu maailmas,» ütles Rammul, kelle sõnul on ettevõtte müük regioonis võimsalt kasvanud.

«Praegused pinnad on juba ammu väikeseks jäänud, mistõttu ehitame mitme keskuse asemel ühe suure esinduse. Oleme ka oma sektoris ainsad, kel on Eestis mahukas tehaseladu,» lisas Rammul.

Lisaks laole rajatakse uude keskusesse Makita Euroopa suurim, 1000-ruutmeetrine koolitus- ja demoala, kus inimesed saavad uusi seadmeid testida. Rammuli sõnul muudab uue keskuse ehitamine nii tarne kui hoolduse mugavamaks ja kiiremaks. 

«Kui tavaliselt on tavapoes paarkümmend eri Makita seadet, siis uues keskuses on neid testimiseks kümme korda rohkem,» sõnas Makita Baltikumi tootejuht Karl Lestsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles