ÄGE PAKKUMINE ⟩ Harku vallas müüakse suvilat, mis näeb välja kui Baaba-Jagaa hüti luksuslik versioon

Kodu.postimees.ee
Copy
Suvila Harku vallas.
Suvila Harku vallas. Foto: KV.EE

Harku vallas müüakse väga erilise välimusega suvilat, mis näeb välja kui slaavi muinasjuttudest tuntud nõia Baaba-Jagaa hüti luksuslik versioon.

Kinnistul asuv rookatusega omanäoline suvila on ehitatud 1975. aastal. Maja ehitusprojektis on kirjas, et selle ehitusalune pindala on 32,8 ruutmeetrit ning kahekordse maja sees on ruutmeetreid 49,8. Lisaks pääseb teiselt korruselt mõnusale rõdule, kus võrkkiiges rahulikult tukkuda saab.

Suvila.
Suvila. Foto: KV.EE

Suvila esimesel korrusel asub elutuba, tualettruum, duširuum ja saun. Teisel korrusel asub köök-elutuba ja avar rõdu. Teisel korrusel asub ka kaks magamistuba ning pööningule viiv trepp, kus asub hubane magamisase. 

Kööginurk.
Kööginurk. Foto: KV.EE

Tupiktänavas asuv kinnistu on kui roheline oaas, täis viljapuid ja -põõsaid. Merekohina nautlejate jaoks on tegemist täiusliku pakkumisega, kuna kaunis liivarand jääb kinnistust kõigest 1,5 kilomeetri kaugusele. 

Rõdul peesitavad kassid.
Rõdul peesitavad kassid. Foto: KV.EE

Tallinnast kõigest veerandtunni pikkuse autosõidu kaugusel asuv suvila on ideaalne pelgupaik neile, kes pealinna siginast saginast põgeneda tahavad. Tühja kõhu pärast muretsema ei pea, kuna lähim kauplus asub kõigest kahe kilomeetri kaugusel. 

Suvila.
Suvila. Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb ägeda kinnistu eest välja käia 80 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles