PILDID ⟩ Tamula järve kaldal asub Võru linna modernseim eramu (3)

Kodu.postimees.ee
Copy
Eramu Tamula järve ääres.
Eramu Tamula järve ääres. Foto: KV.EE

Võru linnas Tamula järve kaldal on müügile tulnud eksklusiivne ja isikupärane panoraamvaatega eramu.

Ülimoodne eramu suurepärase planeeringu tõttu avaneb igast aknast hingemattev vaade ümbritsevale kinnistule. Kahekorruseline maja on jagatud neljaks poolkorruseks, et Tamula järve imelisest vaatest viimast võtta. Hoone kogupindala on 388,5 ruutmeetrit ning kinnistu pindala on 11322 ruutmeetrit.

Eramu Tamula järve ääres.
Eramu Tamula järve ääres. Foto: KV.EE

Hoone esimesel poolkorrusel asub uhke sissepääs, majapidamisruum, tualett, tehnoruum ning garaaž, kuhu mahul kaks masinat. Lisaks asub esimesel tasandil saun koos puhkeruumiga, kust pääseb avarale terrassile. Kuumaks köetud ihu saab mõnusalt järvevees maha jahutada.

Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Teisele vahekorrusele jääb avar elutuba ja köök. Hommikukohvi saavad uued omanikud nautida suurel rõdul. Kolmandalt vahekorruselt leiab uus pererahvas kaks ruumikat magamistuba, vannitoa kahe duši ning mullivanniga, puhkenurga ja panipaiga. Magamistoad on paigutatud nii, et nendesse paistaks päeval kõige rohkem valgust. Neljandal tasapinnal asub peamagamistuba koos suure garderoobiga.

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Üle viie meetri kõrguste lagedega maja sisekujundust läbivad geomeetrilised jooned. Maja terviklahenduse looja on arhitekt Lauri Nõmme. Eramu sees ja väljas on kasutatud vaid kõrgkvaliteetseid materjale ning eksklusiivseid lahendusi. Uhke maja pärjati 2009. aastal Eesti stiilseima kodu auhinnaga.

Vaade Võru linnale.
Vaade Võru linnale. Foto: KV.EE

Lisaks peamajale asub kinnistul ka külalistemaja, kus on kokku kolm magamiskohta. Uued omanikud saavad hoonesse soovi korral vannitoa ehitada. Lisaks asub abihoone tagumisel küljel kuur, kus saab mugavalt aiatarbeid hoida.

Abihoone.
Abihoone. Foto: KV.EE

Uuel pererahval tuleb võimsa eramu eest välja käia 695 000 eurot. Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles