PILDID ⟩ 13-aastane noormees tuli emale appi ja pani laudpõranda omal käel maha

Kodu.postimees.ee
Copy
13-aastane poiss pani laudpõranda omal käel maha.
13-aastane poiss pani laudpõranda omal käel maha. Foto: Mercury Press/Mercury Press & Media/Scanpix

Ühendkuningriigis elaval üksikemal sai vanast ja väsinud põrandast mõõt täis. Eriolukorra ajal ehitusmehe leidmine oli aga pea võimatu ülesanne, seega otsustas naise 13-aastane poeg laminaatpõranda omal käel paika panna.

Üksikema Samantha sõnul oli viimane aeg magamistoas asuv vaippõrand välja vahetada, kirjutab thesun.co.uk. Määrdunud ja ebameeldivalt lõhnava vaiba aeg oli läbi. Suurbritannias kehtiva eriolukorra tõttu oli aga uue põranda mahapanemiseks ehitusmehe leidmine peaaegu võimatu ülesanne. Õnneks ei pidanud Samantha ehitusmeest kaua otsima, kuna tema 13-aastane poeg Toby pakkus välja, et paneb laminaatpõranda ise paika.

Tobyl kulus põranda mahapanemiseks kaks päeva.
Tobyl kulus põranda mahapanemiseks kaks päeva. Foto: Mercury Press/Mercury Press & Media/Scanpix

Samanthal ei olnud midagi kaotada, seega otsustas ta põranda mahapanemise pojale usaldada. «Toby tuli minu juurde ja teatas, et ta saab sellega ise hakkama. Eelmisel aastal vahetati alumise korruse tubades põrandad välja ja Toby nägi, kuidas ehitajad seda tegid. Ta ütles, et see on nagu üks suur pusle,» räägib Samantha.

Mõeldud-tehtud, osteti poisile saag, joonlaud ja muud vajalikud tööriistad ning Toby hakkas tööga pihta. Samantha suureks üllatuseks sujus kogu protsess väga ladusalt. Kõigest kahe päeva möödudes oli naise magamistoas tuttuus põrand.

Pereema magamistuba katab nüüd uus põrand.
Pereema magamistuba katab nüüd uus põrand. Foto: Mercury Press/Mercury Press & Media/Scanpix

«Kui ta oli esimesed lauad maha pannud, sain juba rahulikumalt hingata. Tekkis tunne nagu oleks ta seda varem teinud! Ma ei seganud teda ja lasin tal rahus tegutseda. Tulemus on vapustav, ma olen Toby üle väga uhke,» räägib Samantha. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles