Lihtsad nipid, millega saab iga magamistoa viie tärni hotelli vääriliseks teha

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels

Magamistoale luksusliku välimuse andmiseks ei ole vaja remonti ette võtta. Uue hingamise andmiseks piisab ka neist lihtsatest asjadest.

Üleni valged voodilinad 

Enamik luksushotelle katavad voodeid üleni valgete voodilinadega. Sedasi näevad hotellitoad välja rahulikud ja puhtad, kirjutab dailymail.co.uk. Hotellipidaja Shane Jolly sõnul tasuks investeerida kvaliteetsetesse Egiptuse puuvillast valmistatud voodilinadesse, kuna need püsivad kaua ilusana.

Kasuta dekoratiivpatju

Enamikes viietärni hotellitubades leiab voodilt lugematul hulgal erinevates suurustes dekoratiivpatju. Padjad on väga lihtsaks viisiks magamistuba taskukohaselt kaunistada. Pehmed kaunistused lisavad hoobilt igasse magamistuppa kübeke luksust.

Soe valgus

Valgus mängib toa väljanägemises suurt rolli. Väga tähtis on magamistoas mitte liiga eredat valgust andvaid valgusteid kasutada. Eelista hoopis öökapil asuvat laualampi või toa nurgas asuvat põrandalampi. Sedasi on magamistuba mõnusalt hämar, mis jätab sellest hubasema mulje.

Öökapp

Voodi mõlemal küljel peaks olema korralik öökapp, mille oled oma äranägemise järgi kaunistanud. Öökappi ei ole mõtet igasugu kola alla matta, kuna see jätab magamistoast lohaka mulje. Piirdu öökapil näiteks küünalde, pildiraamide ja taimedega.

Ära unusta kardinaid

Tihti unustame kodu sisustades kardinatele tähelepanu pöörata. See on aga suur viga, kuna just kardinad on need asjad, mis toast ühe terviku loovad. Vali kardinad alati vastavalt sisustusele ja seinte värvile. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles