PILDID ⟩ Nõmme mändide all on müüa romantiline villa

Kodu.postimees.ee
Copy
Nõmme villa.
Nõmme villa. Foto: KV.EE

Nõmme mändide all rahulikus tupiktänavas on müüa romantiline kodu.

Kahekorruseline kuuetoaline elumaja on ehitatud arhitekt Ike Volkovi projekti järgi kvaliteetsetest materjalidest. Hoone kogupindala on 329,8 ruutmeetrit. Maja interjöör on ühtne ja moodustab ilusa terviku. Erilist tähelepanu on pööratud tualettruumidele ja vannitubadele, mis on avarad ja omanäolised. 

Nõmme villa.
Nõmme villa. Foto: KV.EE

Uus omanik leiab elumaja esimeselt korruselt avara esiku, kust edasi liikudes jõuab eritellimusel valminud Itaalia stiilis kööki. Suunaga söögitoa poole on paigaldatud baarilett. Söögitoas endast avaneb vaade nii elutoale kui ka köögile. Elutoale lisab omanäolisust poolkaarjas aken, mis toob tuppa palju looduslikku valgust. Lisaks asub esimesel korrusel eraldiseisev kabinet, suur tualettruum ja tehnoruum.

Söögituba.
Söögituba. Foto: KV.EE

Hoone teisele korrusele viib uhke tammepuust trepp. Ülemisel korrusel asub suur magamistuba, kust pääseb 37 ruutmeetri suurusele rõdule. Lisaks asub suures magamistoas avar garderoob. Magamistoa kõrvale jääb suur vannituba, kuhu paistab kõrgest kitsast aknast palju valgust. 

Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Teisel korrusel asub ka kaks lastetuba, millest üks on mõeldud tütarlapsele ja teine poisslapsele. Neljas magamistuba on külalistetuba. Nendes tubades elavad inimesed saavad kasutada ülemisel korrusel asuvat teist vannituba.

Elumaja all asub keldrikorrus, kust leiab sauna ja suure puhkeruumi. Keldrikorrusel on ka oma sissepääs aiast.

Kontor.
Kontor. Foto: KV.EE

Uhke elumaja asub Tallinnas Nõmme linnaosas rahulikus tupiktänavas. Lähedal asuvad koolid, lasteaiad ja sportimisvõimalused. Kesklinna kulub autoga sõites keskmiselt 15 kuni 20 minutit. Kinnistu vahetusläheduses asub ka bussipeatus.

Vannituba.
Vannituba. Foto: KV.EE

Aiaga piiratud kinnistu kogupindala on 900 ruutmeetrit. Majaesine sissesõidutee on sillutatud ning maja ümbritseb hoolitsetud muruplats. Uuel omanikul on võimalik aed enda äranägemise järgi kujundada. 

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: KV.EE

Romantilise kodu eest tuleb välja käia 586 000 eurot.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles