Lasnamäel alustatakse mastaapsete teeparandustöödega

Kodu.postimees.ee
Copy
Lasnamägi
Lasnamägi Foto: Tairo Lutter / Postimees

Sel kevadel ja suvel toimuvad Lasnamäe kvartalisisestel tänavatel mastaapsed taastusremonttööd. Mahukamad teeparandustööd toimuvad Vilisuu ja Tondiraba tänaval.

Tänaseks on alustatud Narva maantee ja Turba 2 vahelise ala ehitustöödega, mille käigus rajatakse kõnnitee ning Lauluväljaku parkla väljasõit muudetakse ohutumaks. Lisaks saab Lasnamäe uuenäolise Angerpisti tänava, sest tänavu juunis alustatakse seal kergliiklustee rajamist. Angerpisti tänav paikneb Narva maantee vahetus läheduses, tänav on saanud nime roosõielise taime järgi.  

«Sel kevadel ja suvel algavad Lasnamäel kvartalisisesed taastusremonttööd, millest mahukaimad tööd toimuvad Vilisuu ja Tondiraba tänaval, kus lisaks sõiduteele saavad uue asfaltkatte ka külgnevad kõnniteed,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. «Tee-ehitustööd toimuvad tänavu suvel veel Kahu tänava sõidu-ja kõnniteel, Läänemere ja Linnamäe tee ühendusteel, Vikerlase 16 esisel kõnniteel, Punane 17 ning Martsa tänava kõnniteel,» lisas Vladimir Svet.

«Arusaadavalt võivad ehitustöödega kaasneda ka liikluspiirangud, mis võivad häirida nii autode kui ka jalakäijate liiklemist. Loodame selles küsimuses Lasnamäe elanike mõistvale suhtumisele ja palume järgida ajutisi liikluskorraldusmärke,» lisas Svet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles