PILDID ⟩ Maale elama! Otepää vallas on müüa võimas talu

Kodu.postimees.ee
Copy
Mesilinnu talu
Mesilinnu talu Foto: KV.EE

Lõuna-Eestis Nõuni külas on müüa ainulaadne Mesilinnu nimeline talukompleks, mis sobib suurepäraselt nii maakoduks kui ka ettevõtlusega tegelemiseks.

Kuuetoaline elumaja on ehitatud 1996. aastal ning on läbinud 2006. aastal ulatusliku uuenduskuuri. Maakivist vundamendiga ristpalkmajas on kaks korrust ja kelder. Hoone kogupindala on 180,8 ruutmeetrit. Elumaja esimesel korrusel asub esik, vannituba, köök, avatud elutuba, kabinet ja magamistuba. Teiselt korruselt leiab uus omanik kaks suurt magamistuba ja ühe väiksema magamistoa. Lisaks asub teisel korrusel tualettruum. 

Mesilinnu talu
Mesilinnu talu Foto: KV.EE

Lisaks elumajale asub kinnistul ka 1930. aastal ehitatud ait, mille kogupindala on 71,6 ruutmeetrit. Kahekorruselise aida teisel korrusel asub kaks magamistuba. Aidas on olemas elektriühendus, kuid jooksvat vett ega kanalisatsiooni ei ole.

Mesilinnu talu
Mesilinnu talu Foto: KV.EE

Kinnistul asub ka suur 185-ruutmeetrine majandushoone. Kahekorruseline hoone on jagatud uueks ja vanaks osaks. Vanas osas ei ole remonti tehtud viimase kahekümne aasta jooksul. Hoones on mitu suurt ruumi, mida saab kasutada peosaalidena.

Kinnistul asuv neljas hoone on 1930. aastal ehitatud 27,6 ruutmeetri suurune saunamaja.

Mesilinnu talu
Mesilinnu talu Foto: KV.EE

Uhke talu eest tuleb uuel omanikul välja käia 179 000 eurot. 

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Copy
Tagasi üles