PILDID ⟩ Viljandimaal Õhne jõe kaldal on müüa laululava-hotell

Kodu.postimees.ee
Copy
Suislepa puhkekeskus
Suislepa puhkekeskus Foto: KV.EE

Romantilises Suislepa mõisapargis on müüa 2015. aastal ehitatud majutushoone, mis toimib ka laululavana.

Põhiplaanilt kaarjas majutushoone asub Õhne jõe kaldal. Suurepärase planeeringuga hoone kogupindala on 298,5 ruutmeetrit. Hoovipoolsel küljel asub avar terrass koos mäeseljakul asuvate istepinkidega – suurepärane koht, kus üks tore kontsert maha pidada!

Suislepa puhkekeskus
Suislepa puhkekeskus Foto: KV.EE

Kolmekorruselise hoone esimesel korrusel asub söögisaal, köök, tualett ning saun koos eesruumiga. Hoone teisel korrusel asub 6 magamistuba, millest kaks mahutab neli ning ülejäänud kaks inimest. Teiselt korruselt leiab veel neli duširuumi ja tualettruumi. Kolmanda korruse magamistoad on varustatud privaatse tualett- ja duširuumiga. Puhkekeskus majutab korraga kuni 40 inimest. 

Suislepa puhkekeskus
Suislepa puhkekeskus Foto: KV.EE

Ajaviite- ja sportimisvõimalustena saab korraldada jalutuskäike kompleksi kõrval asuval ajaloolisel mõisahärra matkarajal, kanuu- või kalastusmatku Õhne jõel või Võrtsjärvel, mängida korv- ja jalgpalli, tegeleda veemootorispordiga ja palju muud. Puhkekeskuse ees asub Õhne jõe paadisild, kus saab peale lõõgastavat saunaskäiku jahutava supluse teha.

Suislepa puhkekeskus
Suislepa puhkekeskus Foto: KV.EE

Suislepa puhkekeskuse eest tuleb uuel omanikul välja käia 299 000 eurot. 

Neil, kelle taskud eriti sügavad on, saavad osta kogu mõisakomplekti kuuluva hooneteansambli. Selleks tutvu müügipakkumisega kinnisvaraportaalis KV.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles