PILDID ⟩ Looduskauni Elva linna mändide all asub väga geomeetriline kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Elva villa
Elva villa Foto: KV.EE

Elvas Peedu linnaosas on müüa tuntud Eesti arhitekti Toomas Reini poolt projekteeritud uhke villa. 

Toomas Reini tuntuimateks teosteks on Pärnu KEKi terrassimajad, Rapla KEKi haldushoone ja Suur Munamäe torn. Elva linnas müüdava individuaalelamu arhitektuur-kujunduslikuks kontseptsiooniks oli luua mugav ning romantilist meeleolu väljendav kodukolle. 

Elva villa
Elva villa Foto: KV.EE

Hoone esimesel korrusel paikneb esik, avar ning valgusküllane hall, köök, tualettruum ja elutuba. Valgusküllane hall on ühendatud köetava talveaiaga. Uus omanik leiab uhke villa teiselt korruselt kolm magamistuba ja vannitoa. Hoone kolmandaks korruseks olevasse torni viib keerdtrepp ning seal asub suvetuba, kust avaneb lummav vaade ümbritsevale loodusele. 

Elva villa
Elva villa Foto: KV.EE

Soklikorrusel paikneb garaaž, panipaigad, katlaruum ja saunaruumid. Küttesüsteemid võimaldavad säästvalt ning paindlikult energiat tarbida. 

Hoone kogupindala on 207,9 ruutmeetrit, millest köetava pinna moodustab 150 ruutmeetrit. Kinnistu koosneb kahest katastriüksusest, millest elamu krunt moodustab 1465 ruutmeetrit ja tiigi krunt 630 ruutmeetrit. 

Elva villa
Elva villa Foto: KV.EE

Pika ajalooga ning ligikaudu 250 püsielanikuga Peedu on juriidiliselt Elva linnaosa. Peedul asub lastehoid, algkool ja aktiivne kogukond. 

Linnaosa on ümbritsetud kauni loodusega ja Elva jõe ürgorg pakub lummavaid vaateid. Elva kesklinna viib Peedult 2,5 kilomeetri pikkune valgustatud kergliiklustee. 

Elva villa
Elva villa Foto: KV.EE

Uuel omanikul tuleb villa eest välja käia 157 000 eurot.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Copy
Tagasi üles