Šotlased on naerust kõverad: USA turist pidas nende maiust seebiks, läks sellega duši alla ja ...

Kodu.postimees.ee
Copy
The Pink külalistemaja
The Pink külalistemaja Foto: Google Maps / Scanpix

Ameeriklane jättis Šotimaal Skye saarel asuvale hotellile halva arvustuse, kui kasutas seebi asemel hotelli poolt kingitud maiustust.

Porteesi külas asuvas The Pink külalistemajas pettunud ameeriklane ei pööranud voodi peale asetatud maiustuse pakendile piisavalt tähelepanu ja eeldas, et tegemist on seebiga, vahendab walesonline.co.uk. Duši alla minnes võttis mees seepi meenutava maiustuse kaasa ja hakkas end sellega pesema. Mehe ahastuseks ei olnud maiusest tolku, kuna see ei tekitanud vahtu ja jättis naha õliseks. 

Segadust tekitanud maiustus.
Segadust tekitanud maiustus. Foto: SWNS/ScanPix

Pettunud mees kirjutas TripAdvisor veebikeskkonnas hotellile kurja arvustuse ja soovitas majutusasutusel oma «seep» välja vahetada. Mees kirjutas: «Te peate midagi ette võtma selle pruuni seebiga. See ei toimi ja jätab naha rasuseks.»

Mehe prohmakas tegi kohalikele palju nalja. Isegi maiuse tootja Mrs Tilly's võttis mehe arvustuse osas sõna. «Kuigi me oleme meelitatud, et meie Famous Scottish Tablet maiustust kingitakse hotellikülalistele kaunil Skye saarel, tuletame me kõigile meelde, et seda tuleb süüa, mitte seebina kasutada,» kommenteeris maiustuse tootja juhtunut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles