Uus Eesti idufirma vabastab üürnikud tagatisrahast ja lahendab puuküürnike probleemi

Kodu.postimees.ee
Copy
Eesti arendajate loodud teenuse puhul on nii omaniku kui üürniku riskid maandatud.
Eesti arendajate loodud teenuse puhul on nii omaniku kui üürniku riskid maandatud. Foto: Toomas Huik

Eesti idufirma Rendin.co tutvustas täna uudset üürilepinguplatvormi, mis koostöös kindlustusfirmaga vabastab üürnikud tagatisraha maksmisest, tagab omanikele kaitse üüriarvetele vilistavate puuküürnike eest ja lubab sõlmida digitaalse üürilepingu mõne minutiga.

Äsja kinnisvaraturule sisenenud Rendini tegevjuhi Alain Auni sõnul muudab nende mobiilirakendus üürilepingu sõlmimise oluliselt turvalisemaks, kiiremaks ja lihtsamaks, ning seda kõike paberivabalt. 

«Tegu on maailmas ainulaadse teenusega, mis lahendab kinnisvaraomanike jaoks niiöelda puuküürniku probleemi. Kui üüriraha jääb laekumata, siis ei pea omanik kartma, sest kindlustus tagab talle saamata jäänud tulu 10 kuu ulatuses ning teeb oma kuludega ka kõik vajalikud sammud puuküürnikust lahtisaamiseks,» ütles Aun. 

Aun jõudis ligi aasta jooksul Tallinnas arendatud teenuseni läbi isiklike kogemuste. Ta ise on nii Eestis kui ka välismaal sattunud kodu välja üürides puuküürniku otsa ning korteri üürnikuna jäänud kahel korral ilma tagatisrahast, sest omanik on selle pahatahtlikult endale jätnud, viidates ebaausalt korteris avastatud puudustele. 

Eesti arendajate loodud teenus maandab omaniku ja üürniku riskid ning võimaldab üürnikel alustada uue kodu üürimist oluliselt väiksemate stardikuludega - ilma tagatisrahata, lubab Aun. Rendin.co veebilehe või mobiilirakenduse kaudu sõlmitud üürilepinguga saab kaasa ERGO üürilepingu kindlustuse, mis tagab kaitse nii omanikule kui ka üürnikule.

«Me väärtustame uusi ja innovaatilisi lahendusi, mis muudavad elu mugavamaks. Usun, et sellest tuleb murrang, ja mitte üksnes Eesti kinnisvaraturul,» kommenteeris ERGO Insurance SE kindlustusvaldkonna juht Andres Konsap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles