Sünnipäevakooki lahti lõiganud naist ootas ees võigas üllatus

Kodu.postimees.ee
Copy
Sünnipäevakooki sisse lõiganud naist ootas ees võigas üllatus.
Sünnipäevakooki sisse lõiganud naist ootas ees võigas üllatus. Foto: Mercury Press & Media/Mercury Press & Media / Scanpix

Austraalias elav Jamie Hogan sai võika üllatuse osaliseks, kui ta sünnipäevatorti hakkas lõikama. Pealtnäha söömiskõlblik tort oli seest üleni hallitanud. 

Päev enne lahtilõikamist ostetud tort maksis 24,3 Austraalia dollarit ehk 14,5 eurot. Tordi ostnud Jamie abikaasa asetas selle pagariärist koju tulles kohe külmkappi. Kuid tordi lahti lõikamisel selgus, et see oli üleni hallitanud, vahendab ladbible.com. 

Sünnipäevatort oli seest hallitanud.
Sünnipäevatort oli seest hallitanud. Foto: Mercury Press & Media/Mercury Press & Media/Scanpix

«Kui ma tordi lahti lõikasin, sain kohe aru, et midagi on valesti,» sõnas Jamie. Naise sõnul märkas ta, et tort oli seest roheline. «Minu abikaasa sai kohe aru, et tegemist on hallitusega,» lisas Jamie. Õudu tekitav avastus ajas Jamiel südame pahaks. 

Olukorrast šokeeritud pere võttis ühendust pagariäriga, kust tort ostetud oli. Pagaripoodide keti Michel's Patisserie esindaja sõnul ei ole midagi sellist varem juhtunud. 

Ettevõte pakkus Jamiele tordi hüvitamist, kuid naine keeldus sellest. Jamie esitas ametliku kaebuse ettevõtte juhtkonnale ning talle pakuti 50 Austraalia dollari väärtust vautšerit. «Ma olen olnud selle ettevõtte klient 19 aastat. Sellest vautšerist ei ole minul mingit kasu, kuna mina oma jalga sinna enam ei tõsta,» põrutas Jamie. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles