Rocca al Mare viaduktile rajatakse dünaamiline valguslahendus (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Rocca al Mare viadukt
Rocca al Mare viadukt Foto: Haabersti Linnaosa Valitsus

Rocca al Mare viaduktile rajatakse dünaamiline valgustuslahendus, mida on võimalik muuta vastavalt erinevatele tähtpäevadele ja sündmustele. Tulevikus soovitakse rajada uudne valgustus ka Loomaaia ning Suurhalli tunnelitesse.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et Haabersti ringristmik on oluline liiklussõlm, mis on igapäevateeks paljudele tallinlastele kui ka pealinna külalistele. «Mul on hea meel, et äsja Rocca Al Mare nime saanud viadukt saab nüüd juurde ka uhke valguslahenduse, mis annab ristmikule uue ilme ning pakub silmailu. Seejuures saab Haabersti anda oma panuse erinevate tähtpäevade tähistamiseks või meenutamiseks läbi värvide, ühel meie olulisemal objektil,» rääkis Hanimägi.

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti poolt läbiviidud ideekonkursi raames valiti parimaks tööks Delta-E inseneribüroo poolt koostatud valgustuslahendus.

Rocca al Mare viadukti kujundusvalgustuse rajamise töödega alustati jaanuarikuu viimasel nädalal. Valgustus valmib Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel. Töid teostatakse projekti «Haabersti ristmiku rekonstrueerimine Tallinnas» raames, mida rahastatakse Ühtekuuluvusfondist. Ehitustööde lõpptähtajaks on 31. märts 2020.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles