Neli ohumärki, mille korral tuleks üüritehing katki jätta

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Üürikorteriga tutvumas käies võib nii mõnigi tähtis detail kahe silma vahele jääda. Apartment Therapy eksperdid on koostanud nimekirja neljast ohumärgist, mille ilmnemisel tuleks üüritehingust kiiremas korras taganeda. 

Köögis puudub kubu

Halva õhuliikumise korral muutub köök kiiresti niiskeks, mis loob suurepärase keskkonna hallituse vohamiseks. Samuti levivad toidulõhnad üle terve elamise ja imbuvad nii riietesse kui ka mööblisse. 

Ühisruumid on räpased

Ühisruumide seisukord on märk sellest, mis sorti inimesed kortermajas elavad. Juhul kui ühisruumid, nagu koridor ja pesuruum, on puhtad, võib eeldada, et majas elavad viisakad inimesed. Samuti viitab see toimiva korteriühistu olemasolule. Räpased ja lagunevad ühisruumid viitavad aga vastupidisele. 

Vannituba on liiga väike

Uut kodu otsides tuleb kindlasti uurida vannituba. Väikeses vannitoas askeldamine ei ole kuigi mugav ning duši all käies muutub terve ruum basseiniks. Tähelepanuta ei tohiks jätta ka ventilatsiooni. Pidev liigniiskus loob suurepärase keskkonna hallituse vohamiseks.

Puuduvad põhilised mugavused

Juhul kui üürikorteris mõni sinu jaoks oluline mugavus puudub, ei ole mõtet oma raha tuulde loopida. Ära rutta lepingule alla kirjutama – oota paremat pakkumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles