Tallinn jätkab korterühistute-teemaliste seminaridega (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Seminaride eesmärk on tutvustada korteriühistu liikmetele olulisi teemasid, mis on valitud vastavalt tagasisidest saadud ettepanekutele ning aktuaalsusele.
Seminaride eesmärk on tutvustada korteriühistu liikmetele olulisi teemasid, mis on valitud vastavalt tagasisidest saadud ettepanekutele ning aktuaalsusele. Foto: Shutterstock

Tallinna linnavaraamet jätkab ka tänavu korterühistu liikmetele suunatud temaatiliste seminaridega, kus käsitletakse korteriühistuid puudutavaid aktuaalseid ja praktilisi teemasid.

Abilinnapea Eha Võrgu sõnul olid korteriühistu liikmetele möödunud aastal mõeldud seminarid väga populaarsed. «Kokku osales ligi 900 inimest ning tagasiside seminaridele oli väga positiivne, seega otsustas linn seminaride sarja jätkata,» märkis Võrk.

Seminaride eesmärk on tutvustada korteriühistu liikmetele olulisi teemasid, mis on valitud vastavalt tagasisidest saadud ettepanekutele ning aktuaalsusele. Tasuta seminaridel saab osaleda iga korteriühistu liige ehk iga Tallinna linna elanik, kes elab korterelamus.

Varasemalt on elavat arutelu tekitanud näiteks arenguseminaridel korteriomanike üldkoosolekute korraldamine ja ehitus- ning remonttööde läbiviimisega seotud küsimused, parkimine ja jäätmemajandus.

«Teemadega oleme väga paindlikud,» rõhutas abilinnapea Eha Võrk. «Kui juhtub, et mõni teema on kujunenud väga aktuaalseks, siis saame vastavalt ka sel teemal seminari korraldada. Ühtlasi oleme tänavu seadnud eesmärgiks, et seminarid on kaheosalised. Üks osa teooria – näiteks seadustiku tutvustamine, teine pool on aga avatud küsimused eksperdile.»

Seminarid toimuvad erinevates linnaosades, et kõik huvitatud saaksid mugavalt seminaril osaleda. Seminarid on nii eesti kui ka vene keeles. Kokku on kavandatud selleks aastaks 19 seminari, millest 10 on eesti keeles ja 9 vene keeles. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles