ÄRA MAGA MAHA ⟩ Harukordne võimalus veeta öö majas, kus väidetavalt toimus «Romeo ja Julia» tegevus

Kodu.postimees.ee
Copy
Julia maja
Julia maja Foto: COVER Images/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Kodumajutuse platvormil Airbnb on avanenud harukordne võimalus veeta öö majas, kus väidetavalt toimus näidendi «Romeo ja Julia» tegevus.

Veronas asuv Casa di Giuliette ehk Julia maja on rahvusvaheline turismimagnet. Kuigi näidendis kirjeldatud maja täpne asukoht ei ole teada, usuvad tulihingelised Shakespeare austajad, et näidendi tegevus toimus just selles majas, kirjutab edition.cnn.com.

Julia maja ajalugu ulatub 13. sajandisse. Gooti stiilis maja kuulus rõdu valmis alles 20. sajandil. Seega võib kindel olla, et Julia seal ei seisnud. Kuid isegi see fakt ei ole vähendanud inimeste huvi Julia maja vastu.

Julia maja
Julia maja Foto: COVER Images/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Selleks, et veeta öö Julia majas tuleb kirjutada inglisekeelne armastuslugu ning saata see hiljemalt teise veebruari õhtuks Airbnb veebilehele SIIN.

Õnnelik võitja saab koos kaaslasega veeta öö samas voodis, mida kasutati 1968. aastal valminud filmi «Romeo ja Julia» võtetel. Filmi peaosades astusid üles Leonard Whiting ja Olivia Hussey. Lisaks ootab õnnelikku paari ees romantiline ekskursioon Verona linnas ja õhtusöök kahe Michelini tärniga pärjatud restoranis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles