Autoromude kurb saatus: Lasnamäe elanik on hädas autosse kolinud puuküürnikuga

Kodu.postimees.ee
Copy
Autosse kolinud puuküürnik.
Autosse kolinud puuküürnik. Foto: Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet

Suur oli ühe Lasnamäe autoomaniku üllatus, kui mupo piirkonnainspektorid talle helistasid ja teatasid, et tema autosse on sisse kolinud puuküürnik. Selle vahega, et üüri mees ei maksnud. «Korteri» oli ta aga suutnud põhjalikult ära rikkuda.

Möödunud teisipäeval avastasid mupo Lasnamäe tugipunkti inspektorid oma tavapärasel ringkäigul, et Linnamäe teele kauemaks seisma jäetud Mercedes-Benzi aken oli puruks löödud ning kilega kaetud, samuti olid katki murtud auto ukselukud ning sees avanes üsnagi õõvastav vaatepilt.

«Lühidalt, autosse oli kolinud kodutu, kes kasutas salongi nii köögi, elutoa, magamistoa kui ka WC-na,» selgitas peainspektor Šahrijar Abdullajev. Ka auto ümbrus oli täielikult reostatud ja haises.

Kohe võeti ühendust sõiduki omanikuga, kes oli kuuldust šokis. Käinud ära kohapeal, ütles ta, et andis kodutule aega järgmise päevani välja kolimiseks ja lähipäevil saab auto utiliseerijatele üle antud.

Autosse kolinud puuküürnik.
Autosse kolinud puuküürnik. Foto: Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet

Mupo on ka varem hoiatanud, et kauemaks seisma jäetud ehk «uinuvaid autosid» ootab varem või hiljem vandaalide rünnak ja auto romustumine.

Alles möödunud nädalal teavitati meedia kaudu Rohu tänaval romustunud autost. Nüüd on auto ära viidud, kuid paraku mitte omaniku poolt, kes oli auto äratoimetamiseks andnud mupole kõik volitused.

«Meil oli utiliseerijaga kokku lepitud, et autole tullakse järele ülehomme, aga täna oli auto kadunud. Meie nimetame seda sõiduki varguseks,» ütles mupo Põhja-Tallinna peainspektor Pavel Boitsov.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles