Paide pärl: pealtnäha tavalise maja sisu võtab sõnatuks

Kodu.postimees.ee
Copy
Maja
Maja Foto: KV.EE

Paide linna südames ootab kolmetoaline maja uut pererahvast. Pealtnäha tagasihoidlik maja peidab lummavat sisu.

Suurepärase asukohaga eramu on täielikult renoveeritud. Omapärase planeeringuga maja kogupindala on 99 ruutmeetrit. Iga ruum on funktsionaalne ja praktiline. 

Elutuba.
Elutuba. Foto: KV.EE

Siseviimistlusel on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale. Põrandaid katab õlitatud laudis. Seinad on värvitud meeldivates heledates toonides ja osaliselt tapeediga kaetud. Eramut ümbritseb haljastatud ja kergesti hooldatav krunt, mille kogupindala on 201 ruutmeetrit.

Köök.
Köök. Foto: KV.EE

Maja esimesel korrusel asub ruumikas elutuba, vannituba ja lastetuba. Lisaks asub esimesel korruse kvaliteetse puitmööbli ja tipptasemel tehnikaga sisustatud poolavatud köök. Teisel korrusel asub romantiline magamistuba koos kabinetinurgaga. Magamistuppa on ehitatud avar garderoob.

Lastetuba.
Lastetuba. Foto: KV.EE

Kahekorruseline puitmaja on ehitatud kivivundamendile. Eramule on paigaldatud plekist katus ja puitalumiiniumist aknad. Maja hoiab soojas suur kaminahi, mida köetakse puuhalgudega. Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalne.

Magamistuba.
Magamistuba. Foto: KV.EE

Paide kesklinnas asuv maja on ideaalne pesapaik noorperele. Maja lähedal asuvad kõik eluks vajalikud teenused, näiteks kool, lasteaed, kultuurikeskus, kino, raamatukogu ja toidupoed. 

Trepp.
Trepp. Foto: KV.EE

Maja eest tuleb uuel omanikul välja käia 92 000 eurot.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda kinnisvaraportaalis KV.ee.

Copy
Tagasi üles