Rikutud tuju kauba peale ⟩ Kas sina ööbiksid maailma kõige ebameeldivamas hotellitoas?

Kodu.postimees.ee
Copy
Art B&B hotell
Art B&B hotell Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix

Suurbritannias Blackpooli linnas asuv hotell on koduks maailma ebameeldivaimale hotellitoale. Ühe öö eest tuleb külalistel välja käia 90 eurot ning hotelli omanik lubab, et iga külaline saab tasuta kaasa peavalu ja halva tuju.

Art B&B hotellis ootab külalisi väga eriline numbrituba. Kunstnik Christopher Samueli poolt kujundatud toa eesmärgiks on näidata, kui keeruline on liikumispuudega inimestel tavalistes hotellitubades toime tulla.

Art B&B hotell
Art B&B hotell Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpic

Toas ööbivaid inimesi ootab ees tõeline seiklus. Iga toas olev detail on tehtud võimalikult ebameeldivaks. Voodit ümbritseb kõrge piire, televiisorit saab vaadata ainult peegelpildis, lambilülitid on paigutatud üle toa laiali, kirjutuslaud ja tool on täiskasvanud inimese jaoks liiga madalad jne. Lisaks ei ole võimalik sulgeda vannitoa ust, kuna seda takistab WC-pott.

Art B&B hotell
Art B&B hotell Foto: Caters News Agency/Caters News Agency/Scanpix

Detsembris avatud hotellitoa valmimine oli majutusasutuse juhataja Michael Trainori sõnul aeganõudev protsess. «Ehitajad ei saanud enamus aega aru, mida nad tegema peavad. Nad tulid alatasa minu juurde ja kurtsid, et joonisel olevad mõõdud ei ole õiged,» kirjeldab Trainor ehitusprotsessi.

Trainor loodab, et hotellituba täidab oma eesmärki ja seda külastavad inimesed saavad aru, kui keeruline liikumispuudega inimestel maailmas hakkama saada on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles