Üks asi, mis teeb sinu kodu räpasemaks kui see tegelikult on

Kodu.postimees.ee
Copy
Elutuba
Elutuba Foto: Shutterstock

Kodu rajamisel on tähtis leida sinu elamise jaoks õiged värvilahendused, kuna mõned värvitoonid jätavad kodust räpase mulje. 

Sisekujundusekspertide sõnul on väga oluline leida igasse tuppa õige värvilahendus. Kodu jaoks õige seinavärvi leidmiseks, tuleb võtta arvesse iga toa funktsioon ja seda kui palju päevavalgust sinna langeb.

Eksperdid hoiatavad maatooni värvide kasutamise eest, kirjutab reviewed.com. Need värvid annavad toale kergelt räpaka mulje. Eriti ettevaatlik peaks olema pruunide ja kollaste seinte puhul, kuna seda värvi seinad näevad tihti isegi tuttuuena kulunud ja määrdunud välja. 

Lisaks tuleb ekspertide sõnul ettevaatlik olla valget värvi seinte puhul. Seinavärvivalikul tuleb hoiduda kollase ja pruuni alatoonidega valgetest. Samuti tuleb arvesse võtta tuppa langevat päevavalgust, kuna see mõjutab värvi väljanägemist.

Seinavärvi valimisel soovitavad eksperdid hoiduda värvidest, mis on liiga soojad või külmad. Lisaks soovitatakse läbikäidavates tubades kasutada tumedaid seinavärve, kuna siis ei torka seinale sattunud mustus silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles