Viis sisekujundustrendi, millest algaval aastal pääsu pole

Kodu.postimees.ee
Copy
Kodu
Kodu Foto: Shutterstock

Uus aasta on ukse ees ning sisekujundusmaailmas tehakse kibekiireid ettevalmistusi selleks, et algava aasta trendid leiaks tee meie kodudesse.

Real Simple sisekujunduseksperdid on kokku pannud nimekirja viiest asjast, mis algaval aastal leiavad tee igasse kodusse.

Beež on tagasi 

Beežid seinad
Beežid seinad Foto: Shutterstock

Algaval aastal liigub fookus külmadelt toonidelt soojadele ja neutraalsetele toonidele. Valged ja hallid seinad asenduvad uuel aastal hubaste beežide toonidega. 

Must marmor

Must marmor
Must marmor Foto: Shutterstock

Marmor ei lähe ilmselt kunagi moest välja. Kuid sellel aastal saab igimoodne marmor kauaoodatud uuenduse. Populaarsust on jõudsalt kogumas valgete ja hallide soontega kaunistatud must marmor. 

Rikkalikud rohelised 

Roheline elutuba
Roheline elutuba Foto: Shutterstock

Algava aasta trendikaimaks värviks ennustatakse tumesinist. Kuid see ei tähenda, et tumesinine oleks ainukene värv, mis uuel aastal ajakirja kaante vahelt vastu vaatab. Lisaks tumesinisele hakkavad algaval aastal rikkalikud rohelised toonid sisekujundusmaailma domineerima.

Kaared

Kaared
Kaared Foto: Shutterstock

Kaared on algaval aastal tugevalt kanda kinnitamas. Vahemere stiilis kodudest inspireeritud trend laieneb ka mööblile. Sisustuses hakkavad domineerima kaarjad elemendid.

Punutud sisustus

Punutud mööbel
Punutud mööbel Foto: Shutterstock

Algaval aastal saab sisekujunduse üheks põhisõnaks olema «looduslähedus». Kodudes võtavad aukohad sisse kõikvõimalikud looduslikkudest materjalidest valmistatud punutud sisustus. Korve, toole, laudu ja muud kõikvõimalikku võib algaval aastal leida sisustuskauplustes punutuna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles