Ära raiska raha: kolm asja, mida pole mõtet uuena osta

Kodu.postimees.ee
Copy
Teise ringi kaup
Teise ringi kaup Foto: Shutterstock

Kodu sisustamisel on lihtne eelarve lõhki ajada. Selleks, et kodu saaks meeldivalt sisustatud, ei ole alati mõtet osta kõik asjad uuena.

Kodu taskukohasel sisustamisel võib palju abi olla teise ringi kauplustest. Siin on kolm asja, mida ei tasu kunagi uuena osta, kirjutab apartmenttherapy.com.

Puidust mööbel

Kodu sisustamisel ei ole mõtet kulutada raha ostmaks tuttuut puidust mööblit. Ilmselt ei ole poest ostetud uus mööblijupp kuigi hea kvaliteediga. Lisaks tõusevad selliste toodete hinnad astronoomilistesse kõrgustesse. Sisustuseelarvega mõistlikult ümberkäimiseks eelista osta kvaliteetset puidust mööblit kasutatuna. Kui kasutatuna ostetud mööblijupp näeb hea välja, siis püsib see sinu kodus kaua ilusana.

Bränditooted

Luksusbrändid ei ole ainult rõivatööstuse nähtus. Kallihinnaliste brändide tooteid ostes läheb sisustuseelarve lõhki. Kuna enamasti on tegemist väga kvaliteetsete toodetega, on mõttekam neid osta teiselt ringilt. 

Trenditooted

Viimase hetke uusimad trendid on enamasti juba varem sisekujundusmaailmas laineid löönud. Selle asemel, et osta endale juba varem kodudes populaarne olnud mööblijupp uuena, uuri kas seda toodet leidub kasutatuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles