Kinnisvaramaaklerite sõnul on seda värvi kodu keeruline müüa

Kodu.postimees.ee
Copy
Elutuba
Elutuba Foto: Shutterstock

Minimalistlikus stiilis kodud on kaua au sees olnud. Kuid kinnisvara müügi võivad domineerivad hallikad toonid muuta keeruliseks.

Maaklerite sõnul on halli värvi elamistele väga keeruline ostjat leida, kirjutab apartmenttherapy.com. Siin on neli põhjust, miks seda värvi kodud uut omanikku ei leia.

Hele on parem

Uue kodu otsingul kammitakse läbi tohutul hulgal kinnisvarakuulutusi, enne kui lemmikud välja valitakse. Seetõttu on tähtis, et sinu kodu paistaks teiste seast välja. Ostjatele silma jäämiseks on parem, kui elamises domineerivad heledad toonid, mis loovad avara ja valgusküllase tunde.

Hall on kurb värv

Vaatamata sellele, et halli leiab rohkem kui viiekümnes varjundis, ei ole tegemist eriti rõõmsa värviga. Enda hallide toonidega ümbritsemine loob isolatsiooni ja kurbuse tunde.

Oleme halliga ümbritsetud

Linnadžunglis elavaid inimesi ümbritseb hall iga päev. Uue kodu otsijad tahavad leida tuskatekitavate värvide keskel valgusküllast oaasi. 

Hall on igav

Inimesed tüdinevad igast sisekujundustrendist ükskord ära. Monokroomsete hallide kodude aeg on läbi saanud. Hall elamine ei jää potentsiaalsele ostjale enam silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles